logo

Archive for the ‘LAJME’ Category:

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Prizrenit nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar tri marrëveshje të mirëkuptimit me komunën përfituese të Prizrenit nga Programi për Zhvillim Rajonal për projekte të investimeve kapitale. Ministri Demiri e përgëzoj komunën përfituese dhe i


Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal marrin pjesë në Forumin e bashkë investimeve dhe rrjetëzimit

Me ftesë të Odes Ekonomike Gjermane dhe nën organizimin e organizatës Germin, nga datë 05 deri 07 Korrik 2019, u mbajt Forumi tre (3) ditor i bashkë investimeve dhe rrjetëzimit në Komunën e Prizrenit. Në këtë forum morën pjesë edhe


MZHR pret në takim përfaqësuesit e Institutit Riinvest

Sot më datë 27 Qershor 2019, përfaqësuesit e MZHR-së dhe Institutit Riinvest, mbajtën takim për diskutimin e aktiviteteve për bashkëpunim në të ardhmen. Fokus i veçantë i diskutimit në këtë takim, ishte harmonizimi i aktiviteteve të përbashkëta me qëllim të


MZHR dhe Oda Ekonomike Gjermane në Kosovës mbajnë takim për shqyrtimin e mundësive për bashkëpunim në të ardhmen

Sot me datë 27 Qershor 2019, përfaqësues nga Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe Oda Ekonomike Gjermane, mbajtën takim për shqyrtimin e mundësive për bashkëpunim në të ardhmen, në kontekst të avancimit të zhvillimit socio – ekonomik rajonal të balancuar. Përfaqësuesit