logo

Archive for the ‘AKTIVITETE TË MINISTRISË’ Category:

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri, së bashku me dy zëvendës ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci, vizituan sot komunën e Kaçanikut

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri, së bashku me dy zëvendës ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci, vizituan sot komunën e Kaçanikut, me ç’rast u priten nga kryetari i kësaj komune z.Besim Ilazi. Ministria e Zhvillimit Rajonal, ka


Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri me delegacionin e MZHR-së është në një vizitë zyrtare në Republikën e Malit të Zi ku sot është takuar me zëvendëskryeministrin e Malit të Zi z.Rafet Husoviq

Delegacioni i Ministrisë për Zhvillim Rajonal të Republikës së Kosovës në krye me Ministrin, Z. Rasim Demiri, Zv. Ministrin Z. Musa Cena dhe Sekretarin e Përgjithshëm, Z. Fatos Qerimi u takuan sot me nënkryetarin e Qeverise të Malit të Zi,


MZHR dhe OJQ-të nënshkruajnë kontratat për realizimin e 13 projekteve

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri dhe përfaqësuesit e 13 OJQ-ve fituese të shpallura me Vendimin Nr. 679 të datës 05.10.2018, sot me datë 08.10.2018 nënshkruajnë kontratat për realizimin e projekteve që do të kenë ndikim në fushën e


Ministri Rasim Demiri ka inspektuar punimet në Vitomiricë ku po ndërtohet qendra kulturo – rinore

Qendra kulturo-rinore në Vitomiricë këto ditë edhe zyrtarisht filloi punimet për ndërtimin e saj me mjetet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal sikurse edhe të Komunës së Pejës. Kjo ishte arsyeja e vizitës së Ministrit për Zhvillim Rajonal z.Rasim Demirit sot