logo

Archive for the ‘LAJME’ Category:

Mbahet ceremonia e nënshkrimit të kontratave nga MZHR dhe 209 përfitues të Skemës së Granteve “Programi për Zhvillim Rajonal të Balancuar -PZHRB 2019”

Sot u mbajt ceremonia e nënshkrimit të kontratave me përfituesit e skemës PZHRB 2019, ceremoninë e hapi Sekretari i Përgjithshëm z.Fatos Qerimi, pastaj Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri urojë përfituesit për përzgjedhjen e projekteve të tyre për financim nga


Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, realizoi takim me shefin e misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadorin Jan Braathu

Zëvendësministrja znj. Shkodra dhe ambasadori z. Braathu, diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet Minstrisë së Zhvillimit Rajonal dhe OSBE- së, për të përkrahur gratë/vajzat në zhvillimin e kapaciteteve të tyre në fushat e teknologjisë informative si dhe në fusha të


Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese Ferizaj nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me komunën përfituese Ferizaj nga Programi për Zhvillim Rajonal për projekte të investimeve kapitale. Ministri Demiri e përgëzoj komunën përfituese dhe i uroj suksese


Organizata e Shoqërisë Civile ROYAL ka implementuar projektin e mbështetur nga Ministria e Zhvillimit Rajonal

Në kuadër të “Thirrjes publike për mbështetje financiare të projekteve –programeve të OJQ-ve “, me synim të zhvillimit socio-ekonomik rajonal te balancuar, thirrje kjo e lansuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal-MZHR, Organizata e Shoqërisë Civile ROYAL me mbështetjen financiare të