logo

Archive for the ‘MINISTRIA’ Category:

MZHR mbajti sesionin informues për Skemën e Granteve për biznese në sallën e kuvendit komunal në Prizren

Në sallën e e Kuvendit komunal në Prizren më datë 02.02.2018, Ministria e Zhvillimit Rajonal e prirë nga Ministri z. Rasim Demiri së bashku me Kryetarin e komunës së Prizrenit, Zëvendësministrin


MZHR mbajti sesionin informues për Skemën e Granteve për biznese në sallën e kuvendit komunal në Pejë

Në sallën e e Kuvendit komunal në Pejë më datë 01.02.2018, Ministria e Zhvillimit Rajonal e prirë nga Ministri z. Rasim Demiri së bashku me Zëvendësminitrat znj.Magbule Shkodra , z.Esat Raci,


Ministri Rasim Demiri me qytetarët e Prizrenit, Zhupës dhe Përgurit: Krijimi i vendeve të reja të punës është prioritet i MZHR-së

Të shtunën, më 27 Janar, në restaurantin “Fuad As” në Reçanë, Ministri i Zhvillimit Rajonal me bashkëpunëtorët e tij mbajtën një takim me qytetarët e Prizrenit, Zhupës dhe Përgurit për lansimin


Zëvendës Ministrat e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci zhvilluan sot takim me Kryetarin e Komunës së Klinës

Zëvendës Ministrat e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci zhvilluan sot takim me Kryetarin e Komunës së Klinës z. Zenun Elezaj. Ky takim rezultoi në përkrahje