logo

Archive for Janar, 2018:

Sesioni informues i lansimit të granteve “programi i zhvillimit rajonal të balancuar” në Mitorvicën veriore

Ministria e Zhvillimit Rajonal, të martën, më 30 Janar 2018, nga ora 14:00, në kuadër të programit të lansimit të granteve “programi i zhvillimit rajonal të balancuar”, organizoi një sesion informues në Mitrovicën Veriore me përfituesit potencial / bizneset. Fjalën


MZHR mbajti sesionin informues për Skemën e Granteve për biznese në zyret e AZHR “Veri” në Mitrovicë

Në sallën e konferencave në zyret e AZHR Veri në Mitrovicë, Ministria e Zhvillimit Rajonal e prirë nga Ministri z. Rasim Demiri së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm z. Besim Kamberaj në bashkëpunim me AZHR Veri në krye me Drejtoreshën


Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri së bashku me Zëvendës Ministren Magbule Shkodra pritën sot në takim Ministrin e Infrastrukturës z. Pal Lekaj

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri së bashku me Zëvendës Ministren Magbule Shkodra pritën sot në takim Ministrin e Infrastrukturës z. Pal Lekaj. Qëllimi i takimit ishte diskutimi për bashkëpunim në mes të dy Ministrive, në të mirë të


Ministrat Rasim Demiri dhe Nenad Rikalo: Bashkëpunim i përbashkët për realizimin e projekteve të rëndësishme për të gjithë qytetarët

Të hënën, më 29 Janar, Ministri i Zhvillimit Rajonal dhe bashkëpunëtorët e tij vizituan Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural z.Nenad Rikal. Temë diskutimi mes dy ministrave ishte njohja me planin dhe programin e punës së këtyre ministrive, njohja