logo

Archive for Shkurt 5th, 2018:

Ministri Demiri u takua me drejtorin e bankës “Banka Kombetare Tregtare” – BKT

Sot Ministri iZhvillimit Rajonal, Rasim Demiri në kabinetin e tij priti drejtorin e bankës BKT – (Banka Kombetare Tregtare). Ministri i njoftoi mysafirët me punën dhe planet e Ministrisë në krye të së cilës është ai. Drejtori i BKT-së se


MZHR mbajti sesionin informues për Skemën e Granteve për biznese në sallën e kuvendit komunal në Gjilan

Në sallën e Kuvendit komunal në Gjilan më datë 02.02.2018, Ministria e Zhvillimit Rajonal e prirë nga Zëvendësministrja znj.Magbule Shkodra, ka organizuar sesionin Informues lidhur me njoftimin e bizneseve të rajonit Lindje, lidhur me aplikimin në Skemën e Garantëve „Programi


MZHR mbajti sesionin informues për Skemën e Granteve për biznese në sallën e kuvendit komunal në Prizren

Në sallën e e Kuvendit komunal në Prizren më datë 02.02.2018, Ministria e Zhvillimit Rajonal e prirë nga Ministri z. Rasim Demiri së bashku me Kryetarin e komunës së Prizrenit, Zëvendësministrin Z.Musa Cena, Sekretarin e Përgjithshëm z. Besim Kamberaj dhe


MZHR mbajti sesionin informues për Skemën e Granteve për biznese në sallën e kuvendit komunal në Pejë

Në sallën e e Kuvendit komunal në Pejë më datë 01.02.2018, Ministria e Zhvillimit Rajonal e prirë nga Ministri z. Rasim Demiri së bashku me Zëvendësminitrat znj.Magbule Shkodra , z.Esat Raci, Sekretarin e Përgjithshëm z. Besim Kamberaj dhe në bashkëpunim