logo

Archive for Shkurt 6th, 2018:

Ministri Rasim Demiri priti në kabinetin e tij pjestarët e komunitetit Ashkali

Ministri Demiri ka biseduar me deputetin e Kuvendit të Kosovës Danush Ademin, me zëvëndës Ministrin për Punë dhe Mirëqenije Sociale, Besart Jasharin dhe anëtarët e tjerë të delegacionit,pjestarë të komunitetit Ashkali. Komuniteti Ashkali ka paraqitur problemet e veta dhe ka


Ministri Rasim Demiri së bashku me Zëvendës Ministrat pritën sot në takim kryetarin e Komunës së Kaçanikut

Ministri i Zhvillimit Rajonal Z. Rasim Demiri së bashku me Zëvendës Ministrat znj. Magbule Shkodra, z. Esat Raci dhe z. Musa Cena, pritën sot në takim kryetarin e Komunës së Kaçanikut z. Besim Iljazi, nënkryetarin e Komunës z. Ylber Bajra


Ministri Demiri në mbledhjen e Qeverisë për rrëshqitjet në Nebregoshtë

Sot në mbledhjën e rregullt të Qeverisë së Kosovës në të cilën përveq Kryeministrit ka marrë pjesë edhe Presdienti i Kosovës, Hashim Thaqi, Ministri Demiri përsëri i është drejtuar Kyeministrit Haradinaj dhe ka kërkuar që Qeveria të dal me një