logo

Archive for Shkurt 7th, 2018:

Sot Ministri i Zhvillimit Rajonal, Rasim Demiri me anëtarët e kabinetit vizitoi Kryetarin e Prizrenit, Mytaher Haskukën

Tema kryesore e takimit ishte bashkëpunimi ndërmjetë Ministrisë së Zhvillimit Rajonal me Komunën e Prizrenit në fushën e projekteve infrastrukturore në Prizren Zhupë dhe Përgur. Përveq bashkëpunimit ndërmjetë këtyre dy institucioneve, Demiri dhe Haskuka kanë biseduar edhe për shumë tema