logo

Archive for Shkurt 9th, 2018:

Zëvendës Ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci, pritën në takim kryetarin e komunës së Hanit të Elezit

Ministria e Zhvillimit Rajonal, përfaqësuar nga dy Zëvendës Ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci, pritën në takim kryetarin e komunës së Hanit të Elezit z. Refki Suma. Zëvendës Ministrat znj. Shkodra dhe z. Raci, shprehën gadishmërinë për bashkëpunimin


Zëvendës Ministrja e Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra ishte e ftuar dje në Komunën e Deçanit

Zëvendës Ministrja e Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra ishte e ftuar dje në Komunën e Deçanit, me ç’rast u prit nga kryetari i Komunës z. Bashkim Ramosaj. Ndër të tjera znj. Shkodra zhvilloi takim me gratë afariste të kësaj Komune,