logo

Archive for Shkurt 12th, 2018:

Ministri Demiri në vizitë Komunës së Dragashit: Regjionet e Kosovës në mënyrë të barabartë do të kenë qasje në investime

“Qëllimi ynë kryesor është të mbështesim biznesin familjar dhe sekondar përmes granteve dhe projekteve kapitale dhe të krijojmë vende të reja pune, për të ndaluar zhvendosjen e qytetarëve në relacion fshat-qytet, por edhe jashtë vendit“, tha Rasim Demiri Ministër i