logo

Archive for 14 Shkurt, 2018:

Takimi i Ministrit Demiri me Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

Ministri i Zhvillimit Rajonal së bashku me ushtruesin e detyrës së Sekretarit të përgjithshëm z.Besim Kamberaj paraqitën para Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal arritjet e deritashme prej themelimit të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal dhe proritetet e ministries.