logo

Archive for Mars, 2018:

Ministri Rasim Demiri ka pritur Deputetët e komunitetit Turk në Kuvendin e Kosovës

Ministri për Zhvillim Rajonal Rasim Demiri ka pritur sot deputetët nga Komuniteti Turk në Parlamentin e Kosovës , Myfera Šinik dhe Fikrim Damkën. Deputetët Šinik dhe Damka, Ministar Demiri i njoftoi me punën e Ministrisë, me të arriturat e tij,


Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra realizoi vizitë zyrtare në Ambasadën e Kosovës në Londër dhe zhvilloi takim me bizneset atje

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, gjatë qëndrimit të saj në Londër, vizitoi Ambasadën e Kosovës me ç’rast u prit nga Ambasadori Lirim Greiçevci. Njëkohësisht në Ambasadë, ajo zhvilloi takim edhe me komunitetin shqipëtar dhe bizneset


Ministri Rasim Demiri priti sot në vzitë Deputetin nga komuniteti Egjiptian, Veton Berishën

Të Enjtën, më 15 Mars, Ministri i Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri priti në kabinetin e tij Deputetin e Kuvendit të Kosovës nga komuniteti Egjiptian, Veton Berishën. Berisha e njoftoi Ministrin Demiri me gjendjën e komunitetit Egjiptian të cilët janë të


Ministri Demiri me rastin e 8 Marsit ka ndarë nga një lule për të gjitha gratë e punësuara në MZHR

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas në hapsirat e Ministrisë për Zhvillim Rajonal, Ministri Rasim Demiri ka përgaditur një koktej solemn për të gjitha gratë e punësuara në Ministri. Ministri Demiri zonjave prezente ju uroji festën, si dhe ju