logo

Archive for Maj 17th, 2018:

Ministria e Zhvillimit Rajonal është duke realizuar punëtorinë e përbashkët dy ditore 17-18.05.2018 me delegacionin nga Shqiperia “Bashkëpunimi në fushën e zhvillimit socio-ekonomik rajonal”

Ministria e Zhvillimit Rajonal është duke realizuar punëtorinë e përbashkët dy ditore 17-18.05.2018 me delegacionin nga Shqiperia “Bashkëpunimi në fushën e zhvillimit socio-ekonomik rajonal”. Në konferencë po marrin pjesë Zëvendësministrat e MZHR-së znj.Shkodra dhe z.Cena, Sekretari i Përgjithshëm z. Fatos