logo

Archive for Shkurt, 2019:

Ministri Demiri takoi Drejtorin e Zyrës të GIZ-it në Kosovë Z. David Oberhuber

Ministri Demiri realizoi një takim me Drejtorin e Zyrës së Giz-it në Kosovë Z. David Oberhuber, në Zyret e Gizz-it në Prishtinë. Në këtë takim u diskutua lidhur me aktivitetet që është duke zhvilluar Ministrisa e Zhvillimit Rajonal, Programet per


MZHR realizon Punëtorinë me drejtorët komunal për zhvillim ekonomik të rajonit zhvillimor Perëndim

Në kuadër të planit për konsultim paraprak me komuna të Draft – dokumentit “Profilet Rajonale”, MZHR sot më datë 28.02.2019 mbajti në Pejë “Punëtorinë e përbashkët me drejtorët e drejtorive për zhvillim ekonomik, të komunave të rajonit zhvillimor Perëndim”: Pejë,


MZHR realizon Punëtorinë me drejtorët komunal për zhvillim ekonomik të rajonit zhvillimor Lindje

Në kuadër të planit për konsultim paraprak me komuna të Draft – dokumentit “Profilet Rajonale”, MZHR më datë 27.02.2019 mbajti në Gjilan “Punëtorinë e përbashkët me drejtorët e drejtorive për zhvillim ekonomik, të komunave të rajonit zhvillimor Lindje: Ferizaj, Gjilan,


MZHR realizon Punëtorinë me drejtorët komunal për zhvillim ekonomik të rajonit zhvillimor Qendër dhe Veri

Në kuadër të planit për konsultim paraprak me komuna të Draft – dokumentit “Profilet Rajonale”, më datë 26.02.2019, MZHR mbajti në Mitrovicë “Punëtorinë e përbashkët me drejtorët e drejtorive për zhvillim ekonomik, të komunave të rajonit zhvillimor Qendër: Prishtinë, Podujevë,