logo

Archive for Mars 8th, 2019:

Ministri Rasim Demiri me rastin e 8 Marsit ka ndarë nga një lule për të gjitha gratë e punësuara në MZHR

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas në hapsirat e Ministrisë për Zhvillim Rajonal, Ministri Rasim Demiri ka përgaditur një koktej solemn për të gjitha gratë e punësuara në Ministri. Ministri Demiri zonjave prezente ju uroji festën, si dhe ju