logo

Archive for Mars 18th, 2019:

MZHR mban takimin e brendshëm për diskutimin e draft dokumentit “Profilet socio-ekonomike rajonale”

Sot më datë 18.03.2019, Departamenti për Planifikim dhe Analiza Socio Ekonomike Rajonale (DPASER) prezantoj draft – dokumentin “Profilet Socio-Ekonomike Rajonale”, para Kabinetit të Ministrit, Sekretarit të Përgjithshëm dhe stafit të lartë udhëheqës të MZHR-së. Në takim morën pjesë: Zëvendësministrja Znj.