logo

Archive for Janar, 2020:

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) mbajti takim me Ministrinë e Integrimit Evropian (MIE)

Sot me datë 30.01.2020 përfaqësuesit e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal përkatësisht Udhëheqësi i Divizionit për Integrime Evropiane, në MZHR, z. Arbnor Sadiku dhe zyrtari i integrimeve evropiane, z. Xhevat Sefaj, mbajtën një takim me përfaqësuesit e Ministrisë së Integrimeve Evropiane,


Mbahet Punëtoria “Inkorporimi i Komenteve të Zyrës për Planifikim Strategjik-ZPS”

Sot me datë 24.01.2020 në ambientet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal-MZHR u mbajt punëtoria një-ditore e organizuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal në lidhje me inkorporomini e komenteve të Zyrës për Planifikim Strategjik-ZPS, në Draft – Strategjinë për Zhvillimit Rajonal


MZHR dhe MTI mbajnë takim koordinues për bashkëpunim në vitin 2020

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) dhe Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI-së), u takuan sot me datë 23.01.2020 me qëllim të diskutimit të aktiviteteve të planifikuara për vitin 2020 dhe koordinimit ndër-institucional për realizimin e tyre. Me këtë


Përfaqësues të MZHR-së po qëndrojnë për vizitë zyrtare në Gjermani

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z. Fatos Qerimi me bashkëpunëtor, është duke e realizuar një vizitë zyrtare në Berlin/Gjermani, me qëllim të pjesëmarrjes në aktivitetin “Global forum for food and agriculture 16 – 18 January 2020, Berlin“.