logo

Archive for Shkurt 4th, 2020:

MZHR dhe Instituti KLGI mbajnë takim koordinues për realizim të aktiviteteve të përbashkëta gjatë vitit 2020.

Në vazhdën e bashkëpunimit për avancimin e zhvillimit socio – ekonomik rajonal të balancuar në Kosovë, përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) dhe Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), sot me datë 04.02.2020 mbajtën takim koordinues për realizimin e