logo

Archive for Shkurt 6th, 2020:

Ivan Milojeviq pranon detyrën e Ministrit të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal

Në ambientet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së), u mbajt ceremonia e dorëzim – pranimit të detyrës së Ministrit të Zhvillimit Rajonal, ndërmjet z. Ivan Milojeviq i emëruar Ministër i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal dhe znj. Magbule Shkodra, ish Ministre