logo

Archive for Shkurt 7th, 2020:

Ministri i MZHR-së z. Milojevic viziton stafin civil

Ministri i MZHR-së z. Ivan Milojevic sot me datë 07.02.2020 vizitojë stafin civil të Ministrisë, ku u njoftua me secilin prej tyre dhe me punën që e bëjnë. Nëpunësit civil e uruan Ministrin për detyrën e re dhe i premtuan