logo

Archive for Shkurt 13th, 2020:

Ministri për Zhvillim Rajonal, Ivan Milojevic, priti dje në takim Ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt

Me këtë rast, Ministri Milojevic e falënderoi Ambasadorin për vizitën si dhe prezantoi orientimet strategjike të ministrisë si dhe planet për avancimin e zhvillimit të balancuar rajonal në Kosovë. Ambasadori Heldt e uroi Ministrin Milojevic për marrjen e pozitës së