logo
  • 25 Shtator, 2018
  • I pakategorizuar

U mbajt takimi me Kryesuesit e Bordeve të Agjensioneve Zhvillimore Rajonale dhe Ministrise së Zhvillimti Rajonal

Sot më datë 25.09.2018 organizuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal në hotel Emerald u mbajt takimi me 5 Kryesuesit e Bordeve të Agjensioneve Zhvillimore Rajonale dhe drejtorëve të AZHR-ve. Në këtë takim Ministri Demiri prezantoi punën e MZHR-së që ka


Ministri Rasim Demiri ka inspektuar punimet në Vitomiricë ku po ndërtohet qendra kulturo – rinore

Qendra kulturo-rinore në Vitomiricë këto ditë edhe zyrtarisht filloi punimet për ndërtimin e saj me mjetet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal sikurse edhe të Komunës së Pejës. Kjo ishte arsyeja e vizitës së Ministrit për Zhvillim Rajonal z.Rasim Demirit sot


  • 13 Shtator, 2018
  • I pakategorizuar

Ministri për Zhvillim Rajonaj z. Rasim Demiri ka vizituar Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Prishtinë z. Kristian Heldt

Sot Ministri për Zhvillim Rajonaj z. Rasim Demiri ka vizituar Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Prishtinë z. Kristian Heldt. Vizita rrodhi në një atmosferë të këndshme ndërsa me Ambasadorin Heldt, Ministri Demiri ka biseduar për shumë çështje të


  • 8 Shtator, 2018
  • I pakategorizuar

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, znj. Magbule Shkodra, vizitoi komunën e Kamenicës

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, znj. Magbule Shkodra, vizitoi sot komunën e Kamenicës, me ç’rast u prit nga nënkryetari i kësaj komune, z. Faton Jakupi. Zëvendës Ministrja znj. Shkodra, nën shoqërinë e z. Jakupi dhe stafit punues, vizitoi