logo

Ministri Demiri priti në vizitë ish kryetarin e Komunës Osmangazi nga Bursa

Ministri i Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri me bashkëpunëtorët e tij, priti në vizitë Recep Altep, ish- kryetarin e Komunës Osmangazi në Bursa e Repiblikës së Turqisë.
Zotri Altep ka shprehur gadishmërinë e bashkëpunimit Republikës së Kosovës,Ai nga Ministri Demiri ka kërkuar që takimin e radhës ta mbajnë në Bursa për të vazhduar bashkëpunimin.

Ministri Demiri është falenderuar Z. Altepit në vizitën dhe gatishmërinë për bashkëpunim.

“Ju dhe të gjithë të tjerët të cilët në çfarëdo forme dëshironi të ndihmoni dhe investoni në shtetin tonë, do të keni gjithmonë përkrahjën tonë, sidomos të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal të cilën e udhëheq unë. Pikërishtë, qëllimi i Ministrisë sonë është ulja e papunësisë dhe hapja e vendeve të reja të punës”, tha Ministri Demiri.