Lajme

Ministria e Zhvillimit Rajonal organizon takim me donator për fushën e zhvillimit socio-ekonomik rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri dhe Zëvendësministrat Magbule Sadri Shkodra, Esat ...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri së bashku me bashkëpunëtoret e tij ishin prezent sot në hapjen e panairit dimëror në sheshin Skënderbeu në Prishtinë.

Sot Ministri Rasim Demiri mbajti një fjalim me rastin e hapjes së Panairit të Dimrit, i cili mbahet nga 15. deri më 17....

Ministri Rasim Demiri viziton Agjencinë e Zhvillimit Rajonal – Jug: Përmes granteve dhe subvencioneve deri tek vendet të reja të punës

Ministri për Zhvillim Rajonal z. Rasim Demiri bashkë me ekipin e tij Zëvendësministrat znj. Magbule Shkodra, z. Esat ...

Takimi i Ministrit Rasim Demiri me Ministrin e Infrastrukturës Pal Leklaj

Datë: 04.12.2017 – Ministri Rasim Demiri së bashku me Ministrin e Infrastrukturës Pal Lekaj vizituan disa fshatra në ko...

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal z. Ivan Todosijeviq dhe Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal z. Ivan Todosijeviq dhe Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri sot n...

Minister për Zhvillim Rajonal, Rasim Demiri: E përshëndesim gadishmërinë dhe angazhimin e Bakir Izetbegoviqit që ta njohë pavarësinë e vendit tonë

Ministri për Zhvillim Rajonal në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Rasim Demiri e ka përshëndetur gatishmërinë e anët...

Ministri Rasim Demiri pritën në takim përfaqësuesit e Organizatës KOSGEB të Turqisë

Ministri Rasim Demiri së bashku me Sekretarin e Përgjtihshëm të Ministrisë së Zhvillimt Rajonal z. Besim Kamberaj pritë...

Ministri Rasim Demiri viziton Agjencinë e Zhvillimit Rajonal – Veri: Përmes granteve dhe subvencioneve deri tek vendet të reja të punës

Ministri për Zhvillim Rajonal z. Rasim Demiri bashkë me ekipin e tij Zëvendësministrat znj. Magbule Shkodra dhe Esat Ra...

Ministri Rasim Demiri: Ministria e tij do të shërbejë si shembull për ministritë e tjera

Ajo që është vendimtare dhe sfidë për shumë shtete në rajon, po ashtu është edhe për Kosovën dhe përveç kësaj në çfarë ...