Lajme

Pjesëmarrja e Ministrit Demiri në Samitin vjetor te organizuar nga Friends of Europe me temë: BE-Ballkani përendimor “Zgjerimi, integrimi dhe sfida e transformimit”

Ministri Demiri së bashku me bashkëpunëtor ka marr pjesë në samitin vjetor BE-Ballkani perendimor “Zgjerimi, integrimi ...

MZHR mban Punëtorinë “Zhvillimi strategjik dhe vjetor 2019 në fushën e zhvillimit rajonal”

Ministria e Zhvillimit Rajonal, është duke e mbajtur punëtorinë me qëllim të planifikimit strategjik dhe vjetor 2019, n...

Sot Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri priti në vizitë Ministrin për të Drejtat Njerëzore dhe të Pakicave në Qeverinë e Malit të Zi, z.Mehmed Zenkën

Ministri Demiri e falenderoi Ministrin Zenka për vizitën e sotme dhe përkrahjën e Republikës së Malit të Zi drejtuar Ko...

Ministri i Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri priti në takim delegacionin e biznesmenëve nga Turqia

Ministri i Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri gjatë ditës së sotme priti në takim delegacionin Turk i cili morri pjesë në ...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri mori pjesë në hapjën e “Buissnes Forum Prizren 2018”

Ministri i Zhvillimit Rajonal dje mori pjesë në hapjën e “Buissnes Forum Prizren 2018” i cili mblodhi një numër të madh...

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, z. Fatos Qerimi, po merr pjesë ne Konferencën e nivelit të lartë administrativ në mes të Qeverisë së Shqipërisë dhe Qeverisë së Kosovës

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, z. Fatos Qerimi, me ftesë të Qeverisë së Shtetit të Shqipë...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri dhe zëvendësat znj.Magbule Shodra dhe z. Esad Raci kanë vizituar Komunat e Drenasit, Skenderajt dhe Klinës

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri dhe zëvendësat znj.Magbule Shodra dhe z. Esad Raci kanë vizituar Komunat ...

Mbahet takimi i radhës i Grupit Punues për Hartimin e Dokumentit “Profilet Rajonale”

Sot më datë 07.11.2018, nën kryesimin e MZHR-së u mbajt takimi i radhës i Grupit Punues për hartimin e dokumentit “Pr...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri vizitoi Komunën e Shtimës

Sot më datë 24.10.2018 Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri vizitoi Komunën e Shtimës, dhe së bashku me Kryet...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri, së bashku me dy zëvendës ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci, vizituan sot komunën e Kaçanikut

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Rasim Demiri, së bashku me dy zëvendës ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Rac...

MZHR dhe OJQ-të nënshkruajnë kontratat për realizimin e 13 projekteve

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri dhe përfaqësuesit e 13 OJQ-ve fituese të shpallura me Vendimin Nr. 679 të...

Ministri për Zhvillim Rajonal z. Rasim Demiri ka vizituar Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Prishtinë z. Kristian Heldt

Sot Ministri për Zhvillim Rajonaj z. Rasim Demiri ka vizituar Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Prisht...

Sesioni informues në Rajonin Lindje

Ministria e Zhvillimit Rajonal e mbështetur nga Agjencia për Zhvillim Rajonal Lindje, me datë 29.06.2018, në zyrat e ...

Sesioni informues në Rajonin Jug

Ministria e Zhvillimit Rajonal e mbështetur nga Agjensia për Zhvillimit Rajonal Jug, me datë 28.06.2018, në sallën e ...

Sesioni informues në Rajonin Veri

Ministria e Zhvillimit Rajonal e mbështetur nga Agjencia për Zhvillim Rajonal Veri, me datë 29.06.2018, në zyrat e AZHR...

Ministri Rasim Demiri priti në vizitë pronarin e firmës së njohur Turke “Halil Köşger İntegras”

Ministri i Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri sot në kabinetin e tij priti pronarin e kompanisë së njohur “Halil Köşger ìn...

Zëvendësministre e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, znj. Magbule Shkodra, vizitoi sot TIKA-në

Zëvendësministre e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, znj. Magbule Shkodra, vizitoi sot ” Turkish Cooperation and Coor...

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri uron Fitër Bajramin

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri me rastin përfundimit të muajit të Shenjët të Ramazanit dhe...

Ministri Demiri për vdekjën e Fadil Vokrrit: Nuk ka vdekje ka vetëm shpërngulje

Me rastin e vdekjës së Fadil Vokrrit , legjendës së Fudbollit Kosovar, janë prononcuar shumë personalitete jeta publi...

Sekretari i Pergjithshëm i MZHR-se Fatos Qerimi merr pjesë në Punëtorinë për finalizimin e pakos ligjore për reformën e administrates publike

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z. Fatos Qerimi, po merr pjesë në Punëtorinë e organizuar...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Prizrenit nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Pejës nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me k...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunat përfituese Junik dhe Deçan nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me k...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunat përfituese Rahovec dhe Malishevë nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjet e mirëkuptimit me k...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me k...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunat përfituese Shtime dhe Ferizaj nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjet e mirëkuptimit me...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunën përfituese Mitrovicë Jugore nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunën përfituese Suharekë nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra realizoi vizitë zyrtare në Ambasadën e Kosovës në Londër dhe zhvilloi takim me bizneset atje

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, gjatë qëndrimit të saj në Londër, vizitoi A...

Ministri Rasim Demiri priti sot në vzitë Deputetin nga komuniteti Egjiptian, Veton Berishën

Të Enjtën, më 15 Mars, Ministri i Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri priti në kabinetin e tij Deputetin e Kuvendit të Koso...

Ministri Demiri me rastin e 8 Marsit ka ndarë nga një lule për të gjitha gratë e punësuara në MZHR

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas në hapsirat e Ministrisë për Zhvillim Rajonal, Ministri Rasim Demiri ka përg...

Ministri Rasim Demiri në debatin e Medija center në Qagllavicë: Të gjitha regjioneve do tu shpërndajmë mjete të barabarta

Të Martën, 06 Mars është mbajtur debati në Media Center në Qagllavicë kushtuar zhvillimit ekonomik të veriut të Kosovës...

Ministri Demiri dhe Kryeministri Haradinaj nderuan Komandantin e UÇK-së Adem Jasharin

Në shënimin e ditës së 20 vjetorit nga vrasja e Komandantit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Adem Jasharit...

Ministri Rasim Demiri në vizitë studentëve Kosovar në Turqi

Ministri për Zhvillim Rajonal Rasim Demiri me bashkëpunëtorët e vet ka qëndruar në Turqime rastin e shënimit të 10 vjet...

Gëzuar 17 Shkurti, Dita e Pavarësisë! #KOSOVA10

Gëzuar 17 Shkurti, Dita e Pavarësisë! #KOSOVA10

Ministri Demiri në vizitë Komunës së Dragashit: Regjionet e Kosovës në mënyrë të barabartë do të kenë qasje në investime

“Qëllimi ynë kryesor është të mbështesim biznesin familjar dhe sekondar përmes granteve dhe projekteve kapitale dhe të ...

Zëvendës Ministrja e Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra ishte e ftuar dje në Komunën e Deçanit

Zëvendës Ministrja e Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra ishte e ftuar dje në Komunën e Deçanit, me ç’rast u prit...

Zëvendës Ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci, pritën në takim kryetarin e komunës së Hanit të Elezit

Ministria e Zhvillimit Rajonal, përfaqësuar nga dy Zëvendës Ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Esat Raci, pritën në ...

Sot Ministri i Zhvillimit Rajonal, Rasim Demiri me anëtarët e kabinetit vizitoi Kryetarin e Prizrenit, Mytaher Haskukën

Tema kryesore e takimit ishte bashkëpunimi ndërmjetë Ministrisë së Zhvillimit Rajonal me Komunën e Prizrenit në fushën ...

Ministri Rasim Demiri së bashku me Zëvendës Ministrat pritën sot në takim kryetarin e Komunës së Kaçanikut

Ministri i Zhvillimit Rajonal Z. Rasim Demiri së bashku me Zëvendës Ministrat znj. Magbule Shkodra, z. Esat Raci dhe z....

Ministri Demiri në mbledhjen e Qeverisë për rrëshqitjet në Nebregoshtë

Sot në mbledhjën e rregullt të Qeverisë së Kosovës në të cilën përveq Kryeministrit ka marrë pjesë edhe Presdienti i Ko...

Ministri Rasim Demiri priti në kabinetin e tij pjestarët e komunitetit Ashkali

Ministri Demiri ka biseduar me deputetin e Kuvendit të Kosovës Danush Ademin, me zëvëndës Ministrin për Punë dhe Mirëqe...

Ministri Demiri u takua me drejtorin e bankës “Banka Kombetare Tregtare” – BKT

Sot Ministri iZhvillimit Rajonal, Rasim Demiri në kabinetin e tij priti drejtorin e bankës BKT – (Banka Kombetare Tre...

MZHR mbajti sesionin informues për Skemën e Granteve për biznese në sallën e kuvendit komunal në Gjilan

Në sallën e Kuvendit komunal në Gjilan më datë 02.02.2018, Ministria e Zhvillimit Rajonal e prirë nga Zëvendësministrja...

Sesioni informues i lansimit të granteve “programi i zhvillimit rajonal të balancuar” në Mitorvicën veriore

Ministria e Zhvillimit Rajonal, të martën, më 30 Janar 2018, nga ora 14:00, në kuadër të programit të lansimit të gra...

MZHR mbajti sesionin informues për Skemën e Granteve për biznese në zyret e AZHR “Veri” në Mitrovicë

Në sallën e konferencave në zyret e AZHR Veri në Mitrovicë, Ministria e Zhvillimit Rajonal e prirë nga Ministri z. Rasi...

Ministrat Rasim Demiri dhe Nenad Rikalo: Bashkëpunim i përbashkët për realizimin e projekteve të rëndësishme për të gjithë qytetarët

Të hënën, më 29 Janar, Ministri i Zhvillimit Rajonal dhe bashkëpunëtorët e tij vizituan Ministrinë e Bujqësisë, Pylltar...

Ministri Rasim Demiri dhe Zëvendësministrja Magbule Shkodra pritën në takim një Grup të studentëve të Universitetit të Venedikut dhe Vjenës

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z, Rasim Demiri dhe Zëvendësministrja znj. Magbule Shkodra, pritën në takim...

Ministri i Zhvillimit Rajonal, z.Rasim Demiri realizoj vizitën zyrtare në Shqiperi

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri në koordinim me Ambasadën e Republikës së Kosovës në Shqipë...