Lajme

MZHR merr pjesë në konferencën “Ditët e Biznesit të Vogël 2019”

Në kuadër të “Ditëve të Biznesit të Vogël 2019”, me datë 13.12.2019 u mbajt konferenca me bizneset e rajonit të Prishti...

MZHR mban punëtorinë për prezantimin e të arriturave të vitit 2019 dhe për finalizimin e Draft – Planit të Punës për vitin 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal, nga data 06 deri 08 dhjetor 2019, mbajti punëtorinë me qëllim të prezantimit të arritur...

MZHR merr pjesë në konferencën “Ditët e Biznesit të Vogël 2019”

Në kuadër të “Ditëve të Biznesit të Vogël 2019”, me datë 20.11.2019 u mbajt konferenca me bizneset e rajonit të Ferizaj...

MZHR shpërblehet me çmimin për “Praktikën më të mirë në zbatimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve në Kosovë”

Zyra e Komisionerit për Gjuhë (ZKGJ) dhe Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë Misioni në Kosovë (OSBE), shpë...

MZHR prezanton “Treguesit për monitorimin e zhvillimit socio – ekonomik rajonal të balancuar në Kosovë”

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), sot me datë 2...

Prezantohet drafti final i Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030

U mbajt takimi i Grupit Punues për prezantimin e draftit final të Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030. Ministria...

Prezantohet drafti final i Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030

U mbajt takimi i Grupit Punues për prezantimin e draftit final të Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030. Ministria...

MZHR prezanton Analizën e Investimeve Kapitale të Ministrive të linjës në nivel lokal dhe rajonal për vitin 2018

Ministria e Zhvillimit Rajonal, me përkrahjen e Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI) organizoj takimin përfun...

MZHR nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Institutin KLGI

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri dhe Drejtori Ekzekutiv i Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale z. Bes...

MZHR viziton edhe Zonën Ekonomike “Parku Industrial në Shirokë” Suharekë

Në përmbyllje të Planit për vizita në zona ekonomike, përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal sot me datë 05.09...

MZHR viziton Zonën Ekonomike “Parku Teknologjik" në Shtime

Në vazhdën e realizimit të Planit për vizita në zona ekonomike, sot me datë 04.09.2019 përfaqësues të Ministrisë së Zhv...

MZHR dhe MTI vizitojnë Parkun e Biznesit në Drenas

Konform mandatit ligjor dhe Planit të Punës së vitit 2019, përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe M...

Përurimi i fillimit të punimeve në projektin “Zgjërimi i Sheshit Adem Jashari” në Skenderaj

Sot me datë 28.08.2019, u përurua fillimi i punimeve në projektin “Zgjërimi i Sheshit Adem Jashari në Skenderaj”. Ky pr...

MZHR mban takim me përfaqësuesit e OSHC-së Germin

Sot më datë 27 Gusht 2019, përfaqësuesit e MZHR-së dhe Organizatës së Shoqërisë Civile “Germin”, mbajtën takim me qelli...

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) organizoi punëtorinë e radhës me grupin punues për hartimin e Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030.

Datë 22 Gusht 2019 Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) organizoi punëtorinë e radhës me datë 22.08.2019, me grupin pu...

MZHR mban takimin e dytë me komuna për finalizimin e Draft – Analizës për investime kapitale të ministrive të linjës në nivel lokal/rajonal për vitin 2018

Sot më datë 16 Gusht 2019, Ministria e Zhvillimit Rajonal përkatësisht Departamenti për Planifikim dhe Analiza Socio – ...

Mbahet takimi me komunat e Rajonit zhvillimor Qendër, Lindje dhe Veri për finalizimin e Draft – Analizës për investime kapitale të ministrive të linjës në nivel lokal/rajonal për vitin 2018

Sot më datë 15. Gusht 2019, Ministria e Zhvillimit Rajonal përkatësisht Departamenti për Planifikim dhe Analiza Socio –...

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI) organizoi punëtorinë e radhës me grupin punues për hartimin e Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030.

Ky diskutim është në kuadrin e mbështetjes që po ofron Instituti KLGI për institucionet gjatë hartimit të politikave/le...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Prizrenit nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar tri marrëveshje të mirëkuptimit ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese Novobërdë nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshje të mirëkuptimit me k...

MZHR mban takim me Institutin për Politika Zhvillimore - INDEP

Sot më datë 09 Korrik 2019, Drejtori i Departamentit për Planifikim dhe Analiza Socio – Ekonomike Rajonale në MZHR z. ...

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal marrin pjesë në Forumin e bashkë investimeve dhe rrjetëzimit

Me ftesë të Odes Ekonomike Gjermane dhe nën organizimin e organizatës Germin, nga datë 05 deri 07 Korrik 2019, u mbajt ...

MZHR realizon takim me Institutin KIPRED

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) dhe Institutit Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikav...

MZHR dhe Oda Ekonomike Britaneze në Kosovë mbajnë takim me qëllim të vendosjes së bashkëpunimit për të ardhmen

Sot më datë 04. Korrik 2019, përfaqësuesit e MZHR-së dhe Odes Ekonomike Britaneze në Kosovë-BCCK-së, mbajtën takim p...

Ministria e Zhvillimit Rajonal morri pjesë në takimin e Komisionit Parlamentar për raportin vjetor të Auditimit të MZHR-së për v.2018

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri morri pjesë në takimin e Komisionit Parlamentar për Menaxhimin e Financav...

Sekretari i Përgjithshëm i MZHR-së z. Fatos Qerimi po merr pjesë në Konferencën “Bringing the long-term unemployed back into work”

Sekretari i Përgjithshëm i MZHR-së z. Fatos Qerimi, është duke marrë pjesë në Konferencën me temë “Bringing the long-...

MZHR dhe Oda Ekonomike Gjermane në Kosovës mbajnë takim për shqyrtimin e mundësive për bashkëpunim në të ardhmen

Sot me datë 27 Qershor 2019, përfaqësues nga Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe Oda Ekonomike Gjermane, mbajtën takim p...

MZHR pret në takim përfaqësuesit e Institutit Riinvest

Sot më datë 27 Qershor 2019, përfaqësuesit e MZHR-së dhe Institutit Riinvest, mbajtën takim për diskutimin e aktivitete...

Fatmire Thaçi është shpalluar shërbyese civile e dalluar për vitin 2018

Me rastin e shënimit të ditës ndërkombëtare të shërbimit civil datë 23 Qershor 2019, znj. Fatmire Thaçi, Udhëheqëse e...

Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe Instituti KLGI organizuan punëtorinë për diskutimin e objektivave të strategjisë për zhvillim rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI) organizoi punëto...

Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, ka realizuar udhëtim zyrtarë, në Washington D.C. të SHBA-ve

Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, ka realizuar udhëtim zyrtarë, në Washington ...

Ministri për Zhvillim Rajonal Rasim Demiri vizitoi punimet ne fshat Jabllanicë të Prizrenit

Sot Ministri i zhvillimit Rajonal Rasim Demiri me bashkëpunëtorët e tij vizitoi punimet të cilat janë të financuara n...

Agjencia për Zvillim Rajonal – Jug është duke e implementuar Projektin e mbështetur nga Ministria e Zhvillimit Rajonal-MZHR

Në kuadër të “Thirrjes publike për mbështetje financiare të projekteve –programeve të OJQ-ve“, me synim të zhvillimit s...

Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra ka realizuar vizitë zyrtare në Poloni

Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, ka realizuar vizitë zyrtare në Poloni, për t...

Ministria e Zhvillimit Rajonal-MZHR mban takim me Institutin Kosovar për Qeverisje Lokale- KLGI

Sot më datë 03 Qershor 2019, Ministria e Zhvillimi Rajonal priti në takim përfaqësuesit e Institutit Kosovar për Qeveri...

Bashkëpunim në mes Ministrisë së Zhvillimit Rajonal dhe KEDS-it

Ministri i MZHR-së z. Rasim Demiri realizoj një takim me Drejtorin gjeneral z. Alper Erbaş ku biseduan për Bashkpunim...

Agjencia për Zvillim Rajonal – Perëndim është duke e implementuar Projektin e mbështetur nga MZHR

Në kuadër të “Thirrjes publike për mbështetje financiare të projekteve –programeve të OJQ-ve“, me synim të zhvillimit s...

Ministri Rasim Demiri priti në vizitë Drejtorin e Shkollës Internacionale MAARIF në Kosovë Mesut Ozbaysarin

Sot Ministri i Zhvillimit Rajonal Rasim Demiri në kabinetin e tij priti në vizitë Drejtorin e Shkollës Internacionale M...

Mbahet ceremonia e nënshkrimit të kontratave nga MZHR dhe 209 përfitues të Skemës së Granteve “Programi për Zhvillim Rajonal të Balancuar -PZHRB 2019”

Sot u mbajt ceremonia e nënshkrimit të kontratave me përfituesit e skemës PZHRB 2019, ceremoninë e hapi Sekretari i Për...

Vazhdon pjesëmarrja e përfaqësuesve të MZHR-së në Konferencën SMART Cities në New York/SHBA 13 – 15 Maj 2019

Sekretari i Përgjithshëm i MZHR-së z. Fatos Qerimi dhe Drejtori i Departamentit për Zhvillim Rajonal z. Besim Kamberaj,...

Përfaqësuesit e MZHR-së po marrin pjesë në Konferencën SMART Cities në New York/SHBA 13 – 15 Maj 2019

Sekretari i Përgjithshëm i MZHR-së z. Fatos Qerimi dhe Drejtori i Departamentit për Zhvillim Rajonal z. Besim Kambera...

Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, realizoi takim me shefin e misionit të OSBE-së në Kosovë, ambasadorin Jan Braathu

Zëvendësministrja znj. Shkodra dhe ambasadori z. Braathu, diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet Minstrisë ...

Trajnimi për zyrtarët komunal në kuadër të projektit “Promovimi i zhvillimit socio-ekonomik te balancuar në rajonin Lindje”

Në kuadër të implementimit të projektit “Promovimi i zhvillimit socio-ekonomik te balansuar ne rajonin Lindje” të finan...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese Ferizaj nga Programi për Zhvillim Rajonal

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Rasim Demiri sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me k...

Organizata e Shoqërisë Civile ROYAL ka implementuar projektin e mbështetur nga Ministria e Zhvillimit Rajonal

Në kuadër të “Thirrjes publike për mbështetje financiare të projekteve –programeve të OJQ-ve “, me synim të zhvillimit ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal më datë 02. Prill 2019, mbajti punëtorin e radhës për hartimin e Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2019-2029

Në këtë punëtori të pranishëm ishin anëtarët e grupit punues nga ministritë e linjës, përfaqësuesi i i zyrës për Planif...

MZHR realizon Punëtorinë me drejtorët komunal për zhvillim ekonomik të rajonit zhvillimor Lindje

Në kuadër të planit për konsultim paraprak me komuna të Draft – dokumentit “Profilet Rajonale”, MZHR më datë 27.02.20...

Zëvendës Ministri i Zhvillimi Rajonal z. Esat Raci, vizitoi Komunën e Skenderajit, ku u prit nga kryetari i komunës z. Bekim Jashari

Përgjatë diskutimeve, zëvendës ministri z.Esat Raci, pasi falenderoi për pritjen e organizuar para kryetarit z. Jashari...

Mbahet takimi ndërmjet MZHR-së dhe Departamentit për Ndihmë Shtetërore

Sot me datë 07.02.2019, Drejtori i Departamentit për Planifikim dhe Analiza Socio – Ekonomike Rajonal në MZHR z. Blerim...

U mbajt punëtoria për hartimin e Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2019-2029

Ministria e Zhvillimit Rajonal më datë 31 Janar 2019, organizoi punëtorin për hartimin e Strategjisë për Zhvillim Rajon...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Rasim Demiri takon z. Hans Georgin Von Der Marwitz – Deputet i CDU-se në Bundestagun Gjerman

Në vazhdën e takimeve të vizitës në Gjermani, Ministri Demiri realizoj një takim me z. Hans Georgin Von Der Marwitz –...

U mbajt Sesioni informues, Rajoni Ekonomik-Veri për aplikantët potencial të skemes së granteve në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal 2019.

Më datë 21.01.2019 në Mitrovicë Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me Agjensionin për Zhvillim Rajonal – Ver...

U mbajt punëtoria “Rritja e Kohezionit Zhvillimor në Rajonin Ekonomik Qendër”

AZHR – Qendër me mbështetjen e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal më datë 18-20.01.2019 në Durrës organizoi punëtorin “Rr...

Ministri Demiri realizoj takim me Ambasadorin e Kosovës në Gjermani z.Beqë Cufaj

Në kuadër të agjendës së vizitës zyrtare në Gjermani, Ministri Demiri me bashkëpunëtor, realizoj një takim me Ambasador...

U mbajt Sesioni informues, Rajoni Ekonomik-Perëndim për aplikantët potencial të skemes së granteve në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal 2019.

Më datë 18.01.2019 në Pejë, Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me Agjensionin për Zhvillim Rajonal – Perëndi...

U mbajt Sesioni informues, Rajoni Ekonomik-Jug për aplikantët potencial të skemes së granteve në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal 2019.

Më datë 17.01.2019 në Prizren Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me Agjensionin për Zhvillim Rajonal – Jug o...

U mbajt Sesioni informues, Rajoni Ekonomik-Lindje për aplikantët potencial të skemes së granteve në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal 2019.

Më datë 16.01.2019 në Gjilan Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me Agjensionin për Zhvillim Rajonal – Lindje...