logo

Pjesëmarrja e Ministrit Demiri në Samitin vjetor te organizuar nga Friends of Europe me temë: BE-Ballkani përendimor “Zgjerimi, integrimi dhe sfida e transformimit”

Ministri Demiri së bashku me bashkëpunëtor ka marr pjesë në samitin vjetor BE-Ballkani perendimor “Zgjerimi, integrimi dhe sfida e transformimit” i cili u mbajt në Bruksel më datë 04.12.2018.

Në këtë takim u prezantuan sfidat politike, ekonomike dhe sociale të ballkanit përendimor.