Novosti

MRR i JICA razgovaraju o mogućoj budućoj saradnji.

MRR i GIZ razgovaraju o mogućoj saradnji u budućnosti.

Službena poseta Ministarstva regionalnog razvoja Univerzitetu “Haxhi Zeka“ u Peći

Zamenik ministra MRR-a g. Ali Tafarshiku se sastao sa ambasadorkom Republike Hrvatske na Kosovu gđa. Danijela Barišić

Ministarstvo Regionalnog Razvoja (MRR) u partnerstvu sa UN-Habitat-om Kosovo uz podršku Ambasade Švedske organizovalo je Konferenciju – „Budimo kreativni za regionalni razvoj“

Završetak konferencije – „Budimo kreativni za regionalni razvoj "

Ministarstvo regionalnog razvoja održalo je konsultativni sastanak sa preduzećima koja posluju u istočnom regionu.

Ministarstvo regionalnog razvoja održalo je radni sastanak sa gradonačelnikom opštine Gnjilane.

Ministarstvo regionalnog razvoja održalo je konsultativni sastanak sa preduzećima koja posluju u istočnom regionu.

Ministarstvo regionalnog razvoja održalo je radni sastanak sa gradonačelnikom opštine Štimlje.

Ministarstvo regionalnog razvoja održalo je konsultativne sastanke sa preduzećima koja posluju u Centralnom regionu.

Ministarstvo regionalnog razvoja održalo je konsultativni sastanak sa privrednicima koji posluju u Južnom regionu.

Ministar MRR-a, gospodin Fikrim Damka, danas, 28. marta 2024. godine, ugostio je zamenika ministra spoljnih poslova Republike Turske g. Jasin Ekrem Serima.

Ministarstvo regionalnog razvoja održava konsultativni sastanak sa preduzećima koja posluju u regionu Sever.

Ministarstvo regionalnog razvoja održava konsultativni sastanak sa privrednicima koji posluju u regionu Zapad.

Ministarstvo regionalnog razvoja podržava ulaganja dijaspore

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisuje Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Mamusa u okviru Programa za Regionalni razvoj PRR 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Vučitrn u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministry of Regional Development signed the Memorandum of Understanding with the beneficiary municipality of Ferizaj within the Regional Development Program RDP 2024

Ministry of Regional Development signed the Memorandum of Understanding with the beneficiary municipality of Pristina within the Regional Development Program RDP 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Južna Mitrovica u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Priština u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Kamenica u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Uroševac u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministarstvo regionalnog čestita svim ženama 8. mart

Dana 22/23.02.2024., održana je radionica u organizaciji Švajcarskog Caritasa, Kancelarija na Kosovu, „Uticaj mladih na životnu sredinu“, sa partnerima projekta CACH YENI u Hotelu Magra Austria u Boge, opština Peć, u vezi sa akcionim planom projekta YENI za 2024. godinu i sa analizom predloga projekta koji je pokrenuo švajcarski Caritas; Osnaživanje mladih u zelenoj energiji - YEGE.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Gllogovac u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministar regionalnog razvoja g. Fikrim Damka učestvovao je na „Trećem diplomatskom forumu Antalije“ koji je organizovan od 1. do 3. marta u Antaliji, Turska.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Parteshit u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Peja u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Rahovecit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2024

Ministar g. Damka dočekao je novog zamenika ministra Regionalnog razvoja g. Elldin Uglari

Zamenik ministra regionalnog razvoja g. Ali Tafarshiku je učestvovao na Okruglom stolu “Žene u biznisu“

Ministar MRR g. Fikrim Damka zajedno sa gradonačelnikom glavnog grada gospodinom Perparimom Ramom posetio je Palatu omladine

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Istok u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja (MRR) u saradnji sa švajcarskim Karitasom sprovelo je otvaranje projekta zaštite životne sredine Srednje škole „ULPIANA Gimnazija“ u Lipljanu.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Srbica u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Ministar regionalnog razvoja g. Damka je posetila opštinu Rahovac

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Prizren u okviru Regionalnog razvojnog programa RDP 2024.

Zamenik ministra regionalnog razvoja g-din. Ali Tafaršiku boravio je u zvaničnoj poseti opštini Plava

Zamenik ministra regionalnog razvoja, g. Ali Tafarshiku, ugostio je zamenika ministra inostranih poslova Albanije, g. Besart Kadia.

Ministarstvo za regionalni razvoj potpisalo je Sporazum o razumevanju sa opštinom korisnicom Štimlje u okviru Programa regionalnog razvoja PRR 2024

Održan je sastanak između službenika MRR-a i Univerziteta primenjenih nauka u Uroševcu – UPNU

Ministarstvo za regionalni razvoj potpisalo je Sporazum o razumevanju sa opštinom korisnicom Suva Reka u okviru Programa regionalnog razvoja PRR 2024

Ministarstvo regionalnog razvoja podržava investicije dijaspore

Zamenik ministra regionalnog razvoja g. Ali Tafarshiku boravio je u zvaničnoj poseti Leži.

Ministarstvo regionalnog razvoja (MRR) u saradnji sa švajcarskim Karitasom izvršilo je inauguraciju projekta zaštite životne sredine Srednje škole „Specijalizovana matematička gimnazija“ u Prištini.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisuje Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Kačanik u okviru Programa za Regionalni razvoj PRR 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisuje Memorandum o razumevanju sa opštinom korisnicom Klina u okviru Programa za regionalni razvoj PRR 2024.

Ministarstvo regionalnog razvoja (MRR) u saradnji sa švajcarskim Karitasom obavilo je inauguraciju Projekta zaštite životne sredine Srednje škole „Remzi Ademaj“ u Prizrenu.

MRR je održalo prvi redovni sastanak sa Odborom za internu reviziju za 2024. godinu.

Ministarstvo regionalnog razvoja potpisalo je Sporazum o saradnji sa Univerzitetom „Ukshin Hoti“ u Prizrenu.

Ministar MRR-a, g-din Fikrim Damka, ugostio je u Prištini koordinatorku Turske agencije za saradnju i koordinaciju, TIKA, gđu. Fulia Aslan

Zamenik ministra regionalnog razvoja g-din Ali Tafaršiku boravio je u zvaničnoj poseti Tropoji

Zamenik ministra regionalnog razvoja, g. Ali Tafaršiku, boravio je u zvaničnoj poseti opštini Has

Zamenik ministra Regionalnog razvoja g. Ali Tafarshiku sastao se sa ambasadorom Republike Albanije prof. Petrit Malaj.