Lajme

Të arriturat e MZHR-së për vitin 2021

Zëvendësministri i MZHR-së z. Agon Dobruna takon Ambasadorin e Republikës së Gjermanisë në Kosovë z. Joern Rohde

MINISTRI I MZHR-SË PRITI NË TAKIM DREJTORESHEN E MISIONIT TË USAID NË KOSOVË

Zëvendësministri i MZHR-së z. Agon Dobruna takon Ambasadoren e Republikës së Kroacisë në Kosovë znj. Danijela Barišić

Në kuadër të takimeve zyrtare në Ankara, Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka së bashku me Ministren e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë znj.Rozeta Hajdari, u takuan me ministrin e Tregtisë në Turqisë z.Mehmet Muş.

Zëvendësministri i MZHR-së z. Agon Dobruna takon Ambasadorin e Malit të Zi në Kosovë z. Mirsad Bibović.

Ministri I Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka, së bashku me Ministren e Industrisë, Inovacionit dhe Tregtisë znj.Rozeta Hajdari, gjatë vizitave në Ankara, vizituan Kryetarin e Bordit të Drejtorëve Gürsel Baran dhe anëtarët e Odës së Tregtisë së Ankarasë (ATO).

Zëvendësministri Dobruna takon Ambasadoren Jusufi

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka së bashku me delegacionin e Qeverisë së Republikës së Kosovës relizuan takime me Bordin e BTSO-së

Zëvendësministri Dobruna takon Ambasadorin Minxhozi

U mbajt takimi i dytë virtual ndërmjet MZHR-së dhe GIZ-it lidhur me krijimin e mekanizmave për monitorimin e Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030

Ministri i Zhvillimit Rajonal Fikrim Damka së bashku me delegacionin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, në kuadër të vizitave zyrtare në Turqi, takuan edhe udhëheqësit dhe personalitetet me rëndësi të Rumelisë.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi Odën e Tregtisë së Stambollit

Ministri Damka, mori pjesë në forumin e bizneseve dhe investimeve në Stamboll

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) me mbështetjen të Institutit Kosovar për Qeverisje lokale (KLGI) realizojë takimin me temë “Të arriturat, orientimet strategjike dhe sfidat në fushën e zhvillimit rajonal të balancuar në Kosovë”

Komiteti i Auditimit të Brendshëm(KAB) ka mbajtur takimin e katërt të rregullt me Divizionin e Auditimit të Brendshëm (DAB) të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal(MZHR)

Ministri Damka priti në takim Shefin e Zyrës së BERZH-it në Prishtinë z. Neil Taylor

Ministri Zhvillimit Rajonal, z.Fikrim Damka sot mori pjesë në takimin për zhvillimin e marrëdhënieve trepalëshe socio-ekonomike në Shkup-Maqedoni, ndërmjet Turqisë - Maqedonisë së Veriut - Kosovës, në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Turqisë në Maqedoni-MATTO

Ministri z.Damka mori pjesë në takimin e organizuar nga IOM ku u prezantuan objektivat e strategjisë së IOM për periudhën e ardhshme 2022-2025

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi komunën e Mitrovicës Jugore

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) nën mbështetje të Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI)) organizuan punëtorinë e radhës ku u prezantua ”Draft Analiza tri (3) vjeçare për Investimet Kapitale të realizuara sipas rajoneve zhvillimore në Kosovë 2018-2020’’

MZHR mori pjesë në konferencën e organizuar nga programi trans-nacional Adrion me temën “ Së bashku për një rajon të qetë Adriatiko-Jonian” -

MZHR mban punëtorinë për të arriturat dhe sfidat në përmbushjen e Planit të Punës së vitin 2021 si dhe Draft – Planin e Punës për vitin 2022

Përfaqësuesja e MZHR-së merr pjesë në ceremoninë “Praktika më të mirë në zbatimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve në Kosovë”

MZHR dhe GIZ diskutojnë për finalizimin e aktiviteteve të përbashkëta 2021 dhe planet për vitin 2022

U mbajt takimi i parë virtual ndërmjet MZHR-së dhe GIZ-it lidhur me krijimin e mekanizmave për monitorimin e Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030 -

Ministri z.Damka po merr pjesë në mbledhjen e dy qeverive Kosovë – Shqipëri

Ministri Damka realizon udhëtim zyrtarë në Bosnje dhe Hercegovinë

MZHR MERR PJESË NË PUNËTORINË NDËRMINISTRORE PËR FINALIZIMIN E STUDIMIT TË FIZIBILITETIT PËR QEVERISJE LOKALE

Ministria e Zhvillimit Rajonal mbanë takim me zyrtarët përgjegjës të disa prej Komunave përfituese nga mbështetja e Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Zyrtaret e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR)së më datë 08.11.2021 - 10.11.2021 qëndruan për vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë

Ministri i Zhvillimit Rajonal, z. Fikrim Damka, u takua me shefin e EULEX-it, z. Lars-Gunnar Wigemark

Ministri Fikrim DAMKA në intervistë për Ekonomia Online

MZHR merr pjesë në tryezën lansimi i "Kornizës për përmirësimin e zbatimit të standardeve minimale për konsultimin publik për periudhën 2021 - 2025"

MZHR merr pjesë në Konferencën ‘’Ditëve të Biznesit Kosovar”

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka u prit në takim nga z. Gerhard Schaumberger – Drejtor i Caritasit Zviceran në Kosovë

Përurimi i projektit Pumptruck, projekt ky i bashkefinancuar nga MZHR dhe Komuna e Prizrenit.

Ministri z.Damka viziton centralin e energjisë me erë GÜRİŞ

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) organizoi punëtorinë me Byronë për Zhvillim Rajonal të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) mbajti video-konferencën me Programin Trans-nacional Danub

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) organizoi punëtorinë e radhës lidhur me procesin e hartimit të Projektligjit për Zhvillim Rajonal.

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) mbajti video-konferencën me Programin Trans-nacional Balkan-Mediterranean

Ministri Damka vizitoi bizneset në Janjevës

Ministri i Zhvillimit Rajonal Fikrim Damka së bashku me Ulrike Richardson - Koordinatore për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara në Kosovë ka marr pjesë në debatin “Ndërmarrrësia, mundësi reale për të gjitha gratë dhe vajzat në Kosovë”

Ministria e Zhvillimit Rajonal mban takimin konsultativ për hartimin e projektligjit për zhvillim rajonal

Ministri Fikrim Damka priti në Takim Ambasadoren Nancy Soderberg, Drejtore e NDI në Kosovë

MZHR ka mbajtur takimin e rregull të Komitetit të Auditimit të Brendshëm

Ministri Damka së bashku me Ministren Nagavci vizitojnë Ministrinë e Arsimit në Turqi

Ministri Damka vizitë zyrtare qendrës së Arsimit Publik dhe disa Shkollave në Turqi

MZHR mbanë ceremoninë e nënshkrimit të kontratave përfituesit nga lista rezervë nga skema e garantëve PZHRB 2021 si dhe nga Programi per Rimëkëmbje Ekonomike Masa 15

Ministri z.DAMKA - Vizitë Shoqatës Kosovare në Stamboll

Ministri z. DAMKA mori pjesë në Teknofest Të Turqisë

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim DAMKA dhe Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit znj.Arbërie NAGAVCI vizitë zyrtare në Stamboll

Ministri e Zhvillimit Rajonal nga datë 21 – 24 Shtator ka pritur delegacionin e ekspertëve nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë nga Turqia

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi Shkollën e Mesme Profesionale në Stamboll

OJQ – Forumi për Lidership dhe Diplomaci realizuan aktivitetin e Projektit "Promovimi i Zhvillimit Ekonomik Rajonal përmes Akademia e Ndërmarrësisë ‘’të financuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal

Delegacioni nga Turqia viziton MZHR-në

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) nën mbështetje të Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI)) organizoi punëtorinë e radhës lidhur me procesin e hartimit të Projektligjit për Zhvillim Rajonal.

MINISTRI I ZHVILLIMIT RAJONAL NËNSHKRUAN MEMORANDUMIN E BASHKËPUNIMIT NË FUSHËN E QEVERISJES, ZHVILLIMIT RAJONAL DHE BASHKËPUNIMIT TERRITORIAL

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi komunën e Podujevës

MZHR realizon vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë Veriore

Ministri Damka realizon vizitë zyrtare në Bursa - Turqi

Ministri i Zhvillimit Rajonal realizoi vizitë zyrtare në muzeun historik dhe kulturor në Qytetin e Bursës

MZHR realizon vizitë zyrtre në Turqi për fushën e menaxhimit të mbeturinave

MZHR, UNICEF dhe Kosovo GenU, Rrjeti CSR organizojnë ceromoninë e nënshkrimit të kontratave të praktikantëve për Programin për Punë Praktike ”Kosovo Generation Unlimited”

Ministria e Zhvillimit Rajonal, MZHR realizon takimin virtual me pesë (5) Agjensionet për Zhvillim Rajonal në funksion të avancimit të Analizës së Investimeve Kapitale të realizuar sipas rajoneve zhvillimore në Kosovë për periudhën 2018-2020

Zëvendësministri z.Agon Dobruna mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga OJQ “ ICHAT”

MZHR merr pjesë në hapjen e edicionit të dytë të forumit të Bashkë-Investimeve dhe Rrjetëzimit “Invest in Prizren”.

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit me Caritasi Zviceran

Ministri DAMKA viziton bizneset përfituese të Rajonit Zhvillimor Perëndim- Komuna e Pejës

Ministri DAMKA viziton bizneset përfituese të Rajonit Zhvillimor Perëndim- Komuna e Gjakovës

Ministri Damka dhe Kryetari Jashari inauguruan fillimin e punimeve të fazës së dytë për Projektin “Ndërtimi i Qerdhës për Fëmijë” në Skenderaj

Sot më datë 04.08.2021, Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka mori pjesë në inaugurimin e punimeve...

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) nëpërmjet lansimit të Thirrjes për propozime Skema e Granteve “Programit për Rimëkëmbje ekonomike Masa 15” 2021” ka mbështetur Biznesin “Tulla Studio SH.P.K.” Lot 2 nga Prishtina Rajoni Zhvillimor Qendër.

Ministri Zhvillimit Rajonal realizoi vizitë zyrtare në Turqi

Ministri z.Fikrim Damka më datë 28 - 30 Korrik 2021 në kuadër të vizitës së tij në Bursa, në shoqërim të Kryetarit të K...

MZHR dhe GIZ organizuan punëtorinë e radhes për hartimin e Projektligjit për Zhvillim Rajonal

Sot me datë 29 Korrik 2021, Ministria e Zhvillimit Rajonal ( MZHR) në bashkëpunim me (GIZ) organizuan punëtorinë e radh...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka j’u uron të gjithë qytetarëve të besimit islam festën e Kurban Bajramit

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti sot në takim znj. Krenare Sogojeva Dermaku-Komisionere në Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Prizrenit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Komiteti i Auditimit të Brendshëm në Ministrin e Zhvillimit Rajonal (MZHR) se bashku me Divizionin e Auditimit të Brendshëm ka mbajtur takimin e rregullt, të dytin për vitin 2021

Qëllimi i takimit ishte shqyrtimi i Raportit gjashtëmujor lidhur me auditimet e brendshme të kryera dhe aktivitetet e...

Ministri z.Fikrim Damka ishte sot në vizitë në Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF)

MZHR dhe KLGI organizuan punëtorinë për hartimin e Projektligjit për Zhvillim Rajonal

MZHR dhe KLGI organizuan punëtorinë një ditore për ridizajnimin e skemës së grantëve për Komunat, Bizneset dhe Shoqërinë Civile

Sot me datë 02 Korrik 2021, Ministria e Zhvillimit Rajonal ( MZHR) në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Qeverisje L...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka mori pjesë në Forumin e Biznesit në Mal të Zi

Zyrtarët e MZHR-së morën pjesë në vizitën studimore në zyrat e  - Qendrës për Zhvillim dhe Planifikim (QZhPP) në rajonin planor “Polog” si dhe në komunën e Zhelinës në Maqedoninë e Veriut.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka prezantoi  të arriturat e MZHR-së  për 100 ditë të Qeveris Kurti

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka merr pjesë në Ceremoninë e 13 Vjetorit të themelimit të Odës Ekonomike Kosovaro -Turke.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka, me datë 30.06.2021 mori pjesë në festën me rastin e 13 Vjetorit të the...

Zëvendësministri z.Agon Dobruna vizitoi Biznesin Toni G - SH. P. K përfitues i Rajonit Perëndim

Zyrtaret e MZHR-së morën pjesë në vizitën studimore në zyrat e Fondit Shqiptar të Zhvillimit - Njësia Rajonale Shkodër-Shqipëri

Në kuadër të bashkëpunimit në mes të MZHR-së dhe OSCE për Programin e Punës Praktike për studentët e rinjë, njftohen të interesuarit për mundësinë e aplikimit

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim DAMKA takoi Kryetarin e Odës së Industrisë të Ankarasë z. Nurettin ÖZDEBİR

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Fikrim DAMKA, në kuadër të vizitave të tij zyrtare në Ankara, u takua me z.Mustafa VARANK - Ministër i Industrisë dhe Teknologjisë i Republikës së Turqisë.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim DAMKA si dhe z. Ergin Bunjaku – Këshilltar i Ministrit Damka u takuan me Presidentin e Agjencisë Turke të Bashkëpunimit dhe Koordinimit (TIKA) z,Serkan KAYALAR, takim i realizuar gjatë qëndrimit së vizitës së tyre zyrtare në Ankara

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka po merr pjesë në Forumin Diplomatik të Antalias

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti sot në takim znj. Ulrika Richardson-Koordinatore për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara për Kosovë ku diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit në programe të përbashkëta

MZHR organizon ceremoninë e nënshkrimit të kontratave me përfituesit nga Skema e Granteve Programi për Zhvillim Rajonal i Balancuar PZHRB 2021 si dhe Programi për Rimëkëmbje Ekonomike 2021 – Masa 15

Sot me datë 10/06/2021, ditë e Enjte,  Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) prezantoi para komunave, shoqërisë civile, si dhe bizneseve të rajonit Lindje, dokumentin Strategjia për Zhvillim Rajonal

MZHR në bashkëpunim me AZHR-Perëndim mbajti takimin me komunat e rajonit zhvillimor Perëndim, lidhur me prezantimin e dokumentit “Strategjia për Zhvillim Rajonal 2020-2030”

Sot me datë 09/06/2021, ditë e Mërkure, Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) prezantoi para komunave, shoqërisë civil...

Sot, Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti në takim Kryetarin i Odës Tregtare Kosovaro Turke z. Abdurrahman BALKIZ dhe përfaqësuesit të Odës

Gjatë takimit, u diskutua zhvillimi i marrëdhënieve tregtare dhe ekonomike ndërmjet Kosovës dhe Turqisë, bashkëpunimi...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti sot në takim Drejtorin e CARITAS-it në Kosovë z.Gerhard Schaumberger ku diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit edhe në projekte të përbashkëta.

MZHR në bashkëpunim me AZHR-Jug mbajti takimin me komunat e rajonit zhvillimor Jug, lidhur me prezantimin e dokumentit “Strategjia për Zhvillim Rajonal”

Sot me datë 03/06/2021, ditë e Enjte,  Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) prezantoi para komunave, shoqërisë civile,...

Zyrtarët e MZHR-së, morën pjesë në takim me përfaqësuesit e UNICEF-it

MZHR në bashkëpunim me AZHR-Qendër mbajti takimin me komunat e rajonit zhvillimor Qendër, lidhur me prezantimin e dokumentit “Strategjia për Zhvillim Rajonal”

Sot me datë 01/06/2021, Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) prezantoi para komunave, shoqërisë civile të rajonit Qend...

Ministri i Zhvillimit Rajonal Fikrim Damka, ka pranuar në takim Kryetarin e Konfederates HAK-IS Mahmut Arlan, nënkryetarin Osman Yildiz dhe Koordinatoren për Mardhenjeve me jashtë Merita Yildiz’in me ç’rast mysafiret e kanë uruar në punën e ministrit z.Damka .

Konfederata, e cila filloi të punojë me Ministrinë e Mjedisit, diskutoi për bashkëpunimin e mundshëm edhe me Ministrinë...

Takimi i Ministrit Z. Fikrim Damka me Ambasadorin gjerman Z. Joern Rohde edhe nënshkrimi i marrëveshjes MZHR – GIZ

Sot , me datë 27 Maj 2021, Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Fikrim Damka së bashku me zv. Sekretarin e përgjithshëm të ...

Ministri Damka ka pritur në takim Shoqatën ESNAF

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka, sot me datë 24. 05. 2021 ka pritur në kabinetin e tij z.Var...

Ministri z.Fikrim Damka takoi Shefin e Zyrës së Unicef-it, në Kosovë z.Murat Shahin

Ministri i Zhvillimit Rajonal Z.Fikrim Damka priti sot në takim Shefin e Zyrës së UNICEF-it në Kosovë z.Murat Shahin k...

MZHR mbajti takimin me AZHR-të, lidhur me prezantimin e dokumentit “Thellimi dhe Avancimi i Bashkëpunimit në mes të MZHR-së dhe AZHR-ve

Ministri Damka viziton biznesin “UMBRELLA SH.P.K..” përfitues i Rajonit Zhvillimor Veri

Ministri Damka viziton biznesin “Ballkan SHPK” përfitues i Rajonit Zhvillimor Veri

Ministri Damka viziton biznesin “NTP BE COMMERCE” përfitues i Rajonit Zhvillimor Veri

Ministri Damka viziton biznesin “Suphi Metehiu B.I” përfitues i Rajonit Zhvillimor Veri

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi komunën e Vushtrrisë

Ministrin i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, z. Fikrim Damka se bashku me zv. Sekretarin e Përgjithshëm z. Besim Kambe...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi komunën e Mitrovices Jugore

Ministrin i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, z. Fikrim Damka se bashku me zv. Sekretarin e Përgjithshëm z. Besim Kambe...

MZHR merr pjesë në punëtorinë e dytë virtuale të organizuar nga OECD

MINISTRI I MZHR-SË PRITI NË TAKIM AMBASADORIN AMERIKAN Z.PHILIP KOSNETT

Ministri i MZHR-së z.Fikrim Damka priti në takim ambasadorin e Ambasadës Amerikane në Kosovë z.Philip Kosnett dhe zyrta...

Zyrtarët e MZHR-së morën pjesë në video konferencën me përfaqësuesit e UNICEF-it dhe partneret e tyre CSR

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi komunën e Prizrenit

Ministri Damka vizitoi Komunën e Shtimes

MZHR mban ceremoninë e nënshkrimit të kontratave me 32 përfitues të Projekt – Propozimeve të OJQ-ve

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka, ka pritur në takim Konsullin e Përgjithshëm të Republikës së Turqisë në Prizren z. Serdar Özaydın

MZHR ka mbajtur takimin e rregull të Komitetit të Auditimit të Brendshëm

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka, ka pritur në takim Kryetarin e Komunës së Mamushës z. Abdulhadi Krasniç

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka, ka pritur në takim Këshilltarin për Arsim në Ambasadën e Turqisë në Prishtinë z. Şerafettin Turan

MINISTRI I MZHR-SË FIKRIM DAMKA, PRITI NË TAKIM PËRFAQËSUESIN E ZYRËS KOORDINUESE TË PROGRAMIT TË TIKA-SË NË PRISHTINË

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z. Fikrim Damka vizitoi sot stafin e Ministrisë

MZHR dhe GIZ vazhdojnë ciklin e takimeve që ndërlidhen me disajnimin marrëveshjes së bashkëpunimit për të ardhmen

Mbahet takimi i parë Grupit Punues MZHR dhe MTI lidhur me hartimin dhe zhvillimin e kritereve për brende rajonale në Kosovë

NJOFTIM – Shtyhet afati i aplikimit për grante në dy (2) programet e publikuara nga MZHR: PZHRB 2021 dhe PRE 2021 – Masa 15

Ministri z.Fikrim Damka takoi sot Ambasadorin e Tuqisë në Prishtinë

NJOFTIM – Bëhet pranim – dorëzimi i detyrës së Ministrit të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal

Sot me datë 23.03.2021 në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal (MZHR), bëhet pranim – dorëzimi i detyrës së Ministrit të Zhv...

Enis Kervan realizojë takim përshëndetës me stafin civil të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal

Në prag të dorëzimit të pozitës së Ministrit të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, z. Enis Kervan mbajti një takim përsh...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjet e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Prizrenit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z. Enis Kervan ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me komunën...

MZHR merr pjesë në takimin e Nën-komitetit për Energji, Mjedis, Transport dhe Zhvillim Rajonal

MZHR me datë 16.03.2021 merr pjesë në takimin e Nën-komitetit për energji, mjedis, transport, dhe zhvillim rajonal, ku ...

MZHR realizon 94.5 % Planin e Punës së Qeverisë: Janar - Dhjetor 2020

Falë punës dhe angazhimit të gjithë stafit, Ministria e Zhvillimit Rajonal vlerësohet se ka realizuar 94.5% aktivitetet...

MZHR mbajti video-konferencën me AZHR-të, lidhur me “Promovimin e Strategjisë për Zhvillim Rajonal 2020-2030”

Më datë 11.03.2021 z.Besim Kamberaj- zv.Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal morri pjesë në vid...

Ministria e Zhvillimit Rajonal mban sesionet informuese për PZHRB 2021 dhe PRE 2021 – MASA 15

Me datë 10.03.2021, z. Butrint Marmullaku Zyrtar për Menaxhimin e Projekte në MZHR prezantoi në sesionet informuese 1-...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Gjakovës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Zveqanit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Skenderajit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Vushtrrisë në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Shtimes në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Rahovecit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Podujevës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Mamushës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Klinës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Kaçanikut në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Hanit të Elezit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Gjilanit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Ferizajit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Enis Kervan sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit me ...

Njoftim -Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) njofton të interesuarit se me datë 10.03.2021 mban sesionet informuese për PZHRB 2021 dhe PRE 2021 – MASA 15

MZHR njofton se me datë 10.03.2021 nga ora 10:00 mban sesionet informuese 1-ditor për Programi Zhvillimor Rajonal i B...

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) njofton të interesuarit se me datë 10.03.2021mban sesionet informuese për PZHRB 2021 dhe PRE 2021 – MASA 15

• Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) hap njoftim lidhur me sesionin online informues në kuadër të skemës së granteve...

MZHR dhe IOM diskutojnë mundësitë për bashkëpunim në të ardhmen

Zëvendësuesi i Sekretarit të Përgjithshëm të MZHR-së z. Besim Kamberaj bashkë më Drejtorin e Departamentit për Planifik...

Ministri z.Enis Kervan takoi përfaqësuesin e OJQ AVONET

Ministri z.Enis Kervan takoi përfaqësuesin e OJQ AVONET z. Kenan Gashi ku diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit në fu...

Aprovohet Strategjia për Zhvillim Rajonal 2020 – 2030 dhe Plani i veprimit

Qeveria e Republikës së Kosovës, me datë 26.02.2021 ka aprovuar Strategjinë për Zhvillim Rajonal 2020 – 2030 dhe Planin...

MZHR merr pjesë në punëtorinë virtuale të organizuar nga OECD

Zv.Sekretari i përgjithshëm z.Besim Kamberaj më datë 18-19.02.2021 ka marr pjesë në punëtorinë vitruale të organizuar n...

MZHR priti në takim përfaqesuesit e projektit DEMOS - Helvetas

Më datë 16.02.2021 z.Besim Kamberaj- zv.Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal priti në takim përfa...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan, ju uron të gjithë qytetarëve festën e 17 shkurtit, ditën e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan, ju uron të gjithë qytetarëve festën e 17 shkurtit, ditën e shpalljes së P...

MZHR priti në takim përfaqesuesit e projektit EYE Helvetas

Më datë 16.02.2021 z.Besim Kamberaj- zv.Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal priti në takim përfa...

MZHR dhe TIKA nënshkruajnë Memorandum të Bashkëpunimit

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), sot me datë 11.02.2021 n...

MZHR mbajti takimin e radhës me Swedish Helvetas

Në vazhdën e takimeve me donator, MZHR mbajti takimin e radhës me Swedish Helvetas më datë 08.02.2021, ku z.Besim Kam...

MZHR priti në takim përfaqësuesit e UNICEF-it

Në vazhdën e takimeve në mes MZHR-së dhe UNICEF-it, më datë 03.02.2021, z.Besim Kamberaj- zv.Sekretar i Përgjithshëm i ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal mbanë punëtorinë me temë “Diskutimi i programeve të MZHR-së për përkrahje të sektorit privat – viti 2021”

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), sot me datë 04.02.2021 organiz...

Ministri Kervan merr pjesë në Konferencën shkencore për Gjuhën dhe Shkencat Sociale

Më datë 02.02.2021, Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan mori pjesë në konferencën shkencore për Gjuhën dhe Shke...

MZHR dhe Oda Tregtare Kosovaro – Turke diskutojnë Draft - Planin e veprimit për realizimin e aktiviteteve të përbashkëta

MZHR dhe Oda Tregtare Kosovaro Turke, realizuan një takim sot me datë 03.02.2021 për përgatitjen e Planit të veprimit l...

MZHR dhe GIZ diskutojnë objektivat e bashkëpunimit në fushën e zhvillimit rajona

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal dhe GIZ-it, u takuan sot me datë 01.02.2021 me qëllim të diskutimit të ...

Ministri Kervan viziton biznesin “Musa Latifi B.I.” përfitues i Rajonit Zhvillimor Jug

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan me datë 28.01.2021, vizitoi biznesin e Rajonit Zhvillimor Jug “Musa Latifi ...

Ministri Kervan viziton biznesin ‘’Media Center VALA SH.P.K’’ përfitues i Rajonit Zhvillimor Jug

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan me datë 28.01.2021, vizitoi biznesin e Rajonit Zhvillimor Jug “Media Center...

Ministri Kervan viziton biznesin “FABRICEL SH.P.K” përfitues i Rajonit Zhvillimor Jug

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan me datë 28.01.2021, vizitoi biznesin e Rajonit Zhvillimor Jug “FABRICEL SH...

Ministri Kervan viziton biznesin “GRAFIKA SH.P.K” përfitues i Rajonit Zhvillimor Jug

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan me datë 28.01.2021, vizitoi biznesin e Rajonit Zhvillimor Jug “GRAFIKA SH.P...

Ministri Kervan viziton biznesin “DAVER KAZAZI B.I” përfitues i Rajonit Zhvillimor Jug

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan me datë 28.01.2021, vizitoi biznesin e Rajonit Zhvillimor Jug “DAVER KAZAZI...

Ministri Kervan viziton biznesin “Çono SH.P.K” përfitues i Rajonit Zhvillimor Jug

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan me datë 28.01.2021, vizitoi biznesin e Rajonit Zhvillimor Jug “Çono SH.P.K”...

Ministri Kervan viziton biznesin “Bülent Spahija B.I’’ përfitues i Rajonit Zhvillimor Jug

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan me datë 28.01.2021, vizitoi biznesin e Rajonit Zhvillimor Jug “Bülent Spahi...

Ministri Kervan viziton biznesin “Andi Bilurdagi B.I’’ përfitues i Rajonit Zhvillimor Jug

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan me datë 28.01.2021, vizitoi biznesin e Rajonit Zhvillimor Jug “Andi Bilurda...

MZHR dhe BERZH mbajnë ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave për pjesëmarrësit e suksesshëm të trajnimit “Menaxhimi i financave dhe kontabilitetit”

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), në vazhdën e bashkëpunimi...

MZHR dhe Oda Tregtare Kosovaro Turke nënshkruajnë Memorandum të Bashkëpunimit

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe Oda Tregtare Kosovaro Turke (OTKT), nënshkruajnë Memorandum të Bashkëpunimit ...

Ministri Kervan viziton bizneset përfituese të Rajonit Zhvillimor Qendër

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, sot me datë 26.01.2021 vizitoi disa nga bizneset që përfituan nga Progra...

Mbahet video konferenca me Agjensionet Rajonale Zhvillimore me rastin e lansimit të Programit për Zhvillim Rajonal 2021

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan së bashku me Zv.Sekretarin e Përgjithshëm z.Besim Kamberaj dhe drejtorët e ...

MZHR nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Klubin e Prodhuesve të Kosovës

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan dhe z.Astrit Panxha Kryetar i Klubit të Prodhuesve të Kosovës, sot më datë ...

MZHR dhe KLGI diskutojnë lidhur me realizimin e aktiviteteve të planifikuara për vitin 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), organizuan punëtorinë me qëlli...

Ministri z.Enis Kervan takoi sot Ambasadoren e Finlandës në Kosovë

Ministri z.Enis Kervan takoi sot Ambasadoren e Finlandës në Kosovë znj. Pia Stjenvall, ku diskutuan për mundësitë e bas...

Agjenda e konferences

Lista e pjesemarresve

Koncepti i Konferences

MZHR dhe BERZH lansojnë Thirrjen për trajnime online për biznese në fushën e menaxhimit të financave

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), sot me datë 12 Janar 2020...

MZHR fillon implementimin e projektit “Praktikantët në Punë”

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR), në funksion të implementimit të projektit “Praktikantët në Punë”, të zhvilluar n...