Lajme

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor të Shkollës së Mesme “Ismajl Qemajli” në Kamenicë.

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor të Shkollës së Mesme “Sejdi Kryeziu” në fshatin Rogoqicë - Kamenicë

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor të Shkollës së Mesme Profesionale “Kongresi i Manastirit” në Firaj, komuna e Shtërpcës.

Ministria e Zhvillimit Rajonal mban Konferencën e fundvitit “Të arriturat, orientimet strategjike dhe sfidat në fushën e zhvillimit rajonal të balancuar”

Takimin e Katërt të Komitetit Drejtues për gjashtëmujorin e dytë të vitit 2023 në projektet MARDI – Veprimi i Komunave për Riintegrim dhe Diasporë dhe YENI – Ndikimi i Rinisë në Mjedis.

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor të Shkollave të Mesme: “Hamëz Jashari” dhe “Anton Çeta” në komunën e Skenderajt.

MZHR merr pjesë në Takimin e tretë të Kolegjiumit të Planifikimit Hapësinor i vitit 2023 i organizuar nga Asociacioni i Komunave të Kosovë

MZHR mban punëtorinë “Të arriturat dhe sfidat për vitin 2023 si dhe hartimi i Planit të brendshëm të Punës 2024”

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka, mori pjesë në Forumin e Tregtisë dhe Investimeve Kosovë- Türkiye të organizuar nga BASAM dhe Oda Ekonomike e Kosovës.

MZHR merr pjesë në video-konferencën ndërkombëtare ‘’Java e Ceftas 2023 në Podgoricë të Malit të Zi’’

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi komunën e Mitrovicës

PËR HERË TË PARË NË KOSOVË ORGANIZOHET NDARJA E ÇMIMIT MJEDISOR “DERVISH ROZHAJA” PËR EKO KLUBET E SHKOLLAVE TË MESME

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor të Shkollës së Mesme Profesionale “Kongresi i Manastirit” në Firaj, komuna e Shtërpcës.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka vizitoi komunën e Mitrovicës

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) realizon Forumin për Zhvillim Rajonal Kosovë-Shqipëri

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në partneritet me UN-Habitat Kosovë organizuan punëtorinë – “Prezantimi dhe validimi i draft-analizës së investimeve kapitale të realizuara sipas rajoneve zhvillimore në Kosovë për vitin 2022”.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka, mori pjesë në Samitin e 14-të të Bosforit të organizuar nga Platforma Ndërkombëtare e Bashkëpunimit (UİP-ICP) në Republikën e Turqisë

MZHR mban takim me përfaqësuesit nga Kosova të organizatës ndërkombëtare “Leadership Development Association Europe” (LDA Europe).

MZHR merr pjesë në konferencën ndërkombëtare ‘’Takimi i 8-të i Rrjetit IPA- Ditët e Qëndrueshmërisë së Investimeve’’

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan.

MZHR merr pjesë në takmin e organizuar nga AZHR Perëndim.

Ministri Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti në takim pronarin e kompanisë “Baykar” z.Haluk Bayraktar.

Ministria e Zhvillimit Rajonal merr pjesë në tryezën e rrumbullakët “Roli i nivelit lokal në promovimin e Agjendës së Gjelbër”.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka realizoi takim me Kryesinë e Odes së Turizmit në Gjakovë si dhe vizitoi biznesin përfitues të Programit për Zhvillim Rajonal të Balancuar

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë.

Ministria e Zhvillimit Rajonal monitoron projektin kapital në Komunën e Podujevës.

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor të Shkollës së Mesme Profesionale “Kujtim Krasniqi” në Malishevë.

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran kanë përzgjedhur kompaninë; Applicative Research Solutions ARS, e cila sot ka prezantuar raportin fillestar për vlerësimin afatmesëm të projektit Ndikimi i të Rinjve në Ambient(YENI).

MZHR mban takimin e rregullt me Komitetin Auditimit të Brendshëm

Zëvendësministri i Zhvillimit Rajonal z.Ali Tafarshiku relizoi vizitë zyrtare në Tiranë

Ministri z.Damka dhe Kryetari z. Aliu inauguruan Projektin “ Rregullimi i shtigjeve të ecjes, çiklizmit dhe ndriçimit publik në rrugën Ferizaj” në Komunën e Shtimes

Ministria e Zhvillimit Rajonal monitoron projektin kapital në Komunën e Vitisë

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor të Shkollës së Mesme Profesionale “Bahri Haxha” në Vushtrri.

Ministria e Zhvillimit Rajonal monitoron projektet kapitale në Komunën e Shtimes.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Fikrim Damka mori pjesë në mbrëmjën Gala në Stamboll të Turqisë.

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.DAMKA merr pjesë në përurimi e projektit mjedisor të eko - klubit të shkollës së mesme “Dr. Asllan Elezi” dhe “Marin Barleti” - Gjilan

Mbahet punëtoria e organizuar nga Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me GIZ

NJOFTIM për rekrutimin e Regjistruesve dhe Mbikëqyrësve për Projektin e Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave (REKOS 2023)

MZHR merr pjesë në konferencën organizuar nga programi transnacional Adrion, me temen Javët e Strategjive Makro-Rajonale, në Izola të Sllovenisë.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Damka vizitoi komunën e Klinës

Ministri i MZHR-së z. Fikrim Damka vizitoi Pallatin e Rinisë

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Fikrim Damka mori pjesë në ceremonin përkujtimore Rreshter Majorit Hüseyin Kutlu.

Zv.Ministri z.Ali Tafashiku vizitoi komunën e Vushtrrisë

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti në takim kryetarin z.Shpejtim Bulliqi

Ministri Damka merr pjesë në Konferencën “Forumit për Zhvillim Rajonal – Dukagjini (FER-D)”

Ministri Damka vizitoi Komunën e Deçanit

Mbahet takimi në mes të zyrtarëve të MZHR-së dhe Universitetit të Shkencave të Aplikuara të Ferizajt-USHAF

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Fikrim Damka, në kuadër të vizitave të tij zyrtare në Ankara, u takua me Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Turqisë, z. Hakan Fidan dhe me Ministrin e Rinisë dhe Sportit së Republikës së Turqisë z. Osman Aşkın Bak.

MZHR mban takimin e rregullt me Komitetin Auditimit të Brendshëm

Ministri i Zhvillimit Rajonal, z.Fikrim Damka, së bashku me Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Ankara, z.Agon Vrenezi, u takuan me Presidentin e Agjencisë Turke të Bashkëpunimit dhe Koordinimit (TIKA) z,Serkan KAYALAR, takim i realizuar gjatë qëndrimit së vizitës së zyrtare në Turqi

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Fikrim Damka gjate vizites zyrtare ne Turqi së bashku me Odën Ekonomike të Turqisë së Kosovës KTTO dhe shoqaten ESNAF mori pjesë në “Udhëtim Biznesi në Denizli” 3 ditor

Zëvendës Ministri i Zhvillimit Rajonal, Ali Tafarshiku, ka vizituar kryetarët e komunave Zveçan dhe Zubin Potok

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) mbanë - Sesionin Informues dhe punëtorinë për Thirrjen për Projekt- Ide për Investime Kapitale në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2024

MZHR organizon ceremoninë e nënshkrimit të kontratave me përfituesit nga Skema e Granteve “Programi për Zhvillim Rajonal i Balancuar” PZHRB 2023

Zv.Ministri z.Ali Tafashiku vizitoi komunën e Shtime

Zv.Ministri z.Ali Tafashiku vizitoi komunën e Podujevës

Zv.Ministri z.Ali Tafashiku vizitoi komunën e Junikut

Zv.Ministri z.Ali Tafashiku vizitoi komunën e Drenasit

Zv.Ministri z.Ali Tafashiku vizitoi komunën e Dragashit

Ministri Damka merr pjesë në aktivitetin “Shijo Kosovën”

Ministri Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka sot me dat ë 31.07.2023 priti në takim znj. Fulya Aslan Koordinatoren e re të Agjencisë Turke për bashkëpunim dhe Koordinim në Prishtinë – TIKA

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti ne takim të rinjë nga Izraeli

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka mbajti takim me kryesuesin e bordit federal të organizatës ASB dhe përfaqësuesin e këshillit të qytetit në Hamburgut të Gjermanisë

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka mbajti takim me z.Annen - Sekretar parlamentar i shtetit pranë ministrit për bashkëpunim ekonomik dhe zhvillim në Gjermani

Miratohet Ligji për Zhvillim Rajonal të Balancuar

Zv.Ministri z.Ali Tafashiku viziton komunën e Gjilanit dhe Ranillugut.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka mbajti takim me përfaqësuesit e organizatës ASB në Hamburg të Gjermanisë

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimi e projektit Mjedisor; " Ndikimi i Rinisë në Mjedis", në dy Shkollat e Mesme në qytetin e Ferizajt: Në gjimnazin "Kuvendi i Arbërit" dhe në SH.M.T. "Pjetër Bogdani".

MZHR mban punëtorinë ”Realizimi i Planit të punës dhe sfidat e MZHR-së për vitin 2023”

Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me Caritasi Zviceran në Kosovë dhe KIESA prezantuan Modalitetin “Projektet Investuese të Diasporës”.

Aprovohet Plani i Veprimit 2023-25 i Strategjisë Për Zhvillim Rajonal

Ministri i Zhvillimit Rajonal Fikrim Damka së bashkë me Ministrin e MAPL-së dhe Kryetarin e Mamushës përuruan projektin në komunën e Mamushës

MZHR në bashkëpunim me Caritas Zviceran realizuan Inaugurimi e projektit Mjedisor; " Ndikimi i Rinisë në Mjedis", të Shkollës së Mesme të Agrobiznesit dhe Teknologjisë “ABDYL FRASHERI" në Prishtinë.

Ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka, ka marrë pjesë sot në ceremoninë e hapjës së Prodhimit të NEWCO Ferronikeli

MZHR në bashkëpunim me Caritas Zviceran realizuan Inaugurimi e projektit Mjedisor Shkollës së Mesme të Lartë e Agrobiznesit dhe Teknologjisë “ZENEL HAJDINI” në Ferizaj.

MZHR në bashkëpunim me Caritas Zviceran realizuan Inaugurimi e projektit Mjedisor të Shkollës së Mesme të Lartë “DARDANIA” në Han të Elezit

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

MZHR merr pjesë në video-konferencën organizuar nga programi transnacional Danub.

Ministri i MZHR-së, z.Fikrim Damka vizitoi komunën e Mitrovicës së Jugut

Zv.Ministri z.Agon Dobruna vizition Mitrovicen e Veriut

Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me AZHR Veri organizuan Punëtorinë mbi përgaditjet për Konferencën e Donatorëve

Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me AZHR Lindje organizuan Punëtorinë mbi përgatitjet për Konferencën e Donatorëve

Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me AZHR Perëndim organizuan Punëtorinë mbi përgatitjet për Konferencën e Donatorëve

Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me AZHR JUG organizuan Punëtorinë mbi përgaditjet për Konferencën e Donatorëve

Ministria e Zhvillimit Rajonal së bashku me AZHR Qendër organizuan Punëtorinë mbi përgaditjet për Konferencën e Donatorëve

MZHR merr pjesë në takimin virtual “Praktikat për mbrojtjen e Sinjalizuesve”

MZHR në bashkëpunim me Caritas Zviceran realizuan Inaugurimi i projektit Mjedisor në Gjimnazin “Aleksandër Xhuvani”– Podujevë.

Ministria e Zhvillimit Rajonal në bashkëpunim me CARITAS-in Zviceran në Kosovë vlerësojnë rezultatet e implementimit të deritanishëm të projektit YENI për vitin 2023.

Zëvendësministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Almir Veliji mori pjesë në konferencën Evropa Juglindore përtej Dialogut të Lidershipit "Udhëheqja drejt një kompakti dixhital rajonal"

Ministri z.Damka dhe Kryetari z.Idrizi inauguruan Projektin “Ndërtimi i shëtitores dhe shtegut për biçikleta Vushtrri- Nedakovc, bri lumit Sitnica” në Komunën e Vushtrrisë.

MZHR merr pjesë në takimin virtual të IPA ADRION në kuadër të edicionit të 8-të të Forumit në Sarajevë - Bosnje Hercegovinë, i cili u mbajte me dt. 25 Maj 2023

Ministri i MZHR-së z.Fikrim Damka vizitoi Komunën e Prizrenit

Ministria e Zhvillimit Rajonal mban sesionin informues për ‘’ Programin për Zhvillim Rajonal të Balancuar 2023” (PZHRB 2023).

MZHR në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor në SHMLP “7 Shtatori”- Prishtinë

Njoftim për mbajtjen e sesionit informues për PZHRB 2023

MZHR në bashkëpunim me Caritas Zviceran nënshkruajnë marrëveshjen e projekteve investuese të diasporës

Ministri Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti në takim z.Mahmut Çevik, Zëvendës President i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim dhe z.Cihan Dinçer-Koordinator i TIKA-s.

MZHR në bashkëpunim me Caritasin Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor në Gjimnazin “Xhevdet Doda”- Prishtinë

MZHR vlerësohet me Mirënjohje në konferencën e organizuar nga SHPIK për Ditën Ndërkombëtare të Qasshmërisë

MZHR në bashkëpunim me Caritas Zviceran realizuan Inaugurimi i projektit Mjedisor në SH.M.M “Dr. Ali Sokoli” – Prishtinë.

MZHR në bashkëpunim me Caritas Zviceran realizuan Inaugurimi i projektit Mjedisor në SH.M.L “Medreseja Alauddin”-Prishtinë

MZHR në bashkëpunim me Caritas Zviceran realizuan Inaugurimin e projektit Mjedisor në Gjimnazin “Ahmet Gashi”- Prishtinë

Ministria e Zhvillimit Rajonal Lanson Skemen e Granteve „Programi i Zhvillimit Rajonal të Balansuar“ 2023.

Ministri Damka nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me z.Mustafa Varank Minister i Industrisë dhe Teknologjisë së Turqisë

Ministri Damka së bashku me komisionin parlamentar vizitoi Agjencinë e Zhvillimit Rajonal të rajonit urban të Lubjanes

Ministri Damka së bashku me komisionin parlamentar vizituan parlamentin e Sllovenisë

Ministri Damka së bashku me komisionin parlamentar takoi Ministrin e Kohezionit dhe Zhvillimit Rajonal të Sllovenisë, z. Aleksander Jevshek.

MZHR mban takim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj lidhur me Sistemin e Performances Rajonale

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Shtimes në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministri z.Damka priti në takim Ambasadoren e Izraelit në Prishtinë znj. Tamar Ziv

Ministri i Zhvillimit Rajonal realizon takime me DG Regio në Komisonin Evropian dhe zyren e Komisioneres për Kohezion dhe Reforma në Bruksel

Zëvendësministri i Zhvillimit Rajonal z.Agon Dobruna viziton disa biznese përfitues të Programit për Zhvillim Rajonal të Balancuar

Ministria e Zhvillimit Rajonal mban sesionin informues për ‘’ Projekt / Programeve të OJQ-ve në Avancimin e Zhvillimit Socio-Ekonomik Rajonal të Balancuar për vitin 2023‘’

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Kamenicës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

MZHR realizon ceremoninë e nënshkrimit të kontratave me përfituesit e Projekt – Propozimeve të OJQ-ve për v.2023

Si rezultat i mbështetjes financiare nga Ministria e Zhvillimit Rajonal Inaugurohen panelet solare në Gjimnazin Sami Frashëri

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Fikrim Damka priti në takim Udhëheqësen e Bashkëpunimit për Zhvillim në Ambasadën Gjermane, znj. Vera Baumann

MZHR mban takimin e rregullt me Komitetin Auditimit të Brendshëm

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Fikrim Damka priti në takim rektorin e Universitetit Haxhi Zeka Prof. Dr. Armand Kransiqi.

MZHR merr pjesë në takimin e Nën-komitetit për Energji, Mjedis, Transport dhe Zhvillim Rajonal

Ministri z.Damka priti në takim Ambasadorin z. İlhan Saygılı, Drejtor i Përgjithshëm për Ballkanin dhe Evropën Qendrore - Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Turqisë.

Ministria e Zhvillimit Rajonal nderon gjitha gratë me rastin e 8 Marsit

Ministria e Zhvillimit Rajonal realizon takim me Autoritetin Menaxhues të programit transnacional INTERREG EURO-MED

Ministri z.Damka priti në takim Kryetarin e Komunës së Dragashit z.Bexhet Xheladini

Ministri z. Damka ka pritur sot në takim ambasadorin e ri të Republikës së Turqisë z. Tunç Angılı.

MZHR mban takim me Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj lidhur me Sistemin e Performances Rajonale

MZHR vlerësohet e para nga Lëvizja FOL për realizimin e Planit të Punës së Qeverisë: Janar - Dhjetor 2022

Ministri z.Damka priti në takim përfaqësuesit nga organizata Gjermane ASB

Ministri z.Damka priti në takim përfaqësuesit nga Shoqata e Bankave të Kosovës

Ministria e Zhvillimit Rajonal, mbajti takim me Ambasadën Suedeze në kosovë dhe Autoritetet përgjegjese për Zhvillim Rajonal në Suedi

Ministria e Zhvillimit Rajonal organizoi takimin konsultativ lidhur me udhëzuesit për Skemat e granteve për v.2023

Zëvendësministri z.Dobruna takoi ambasadoren e Maqedonisë së Veriut znj.Shpresa Jusufi

Ministria e Zhvillimit Rajonal mori pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit në mes CARITAS-it Zviceran dhe Komunës së Lipjanit

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Lipjanit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Ranillugut në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Kllokotit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Gjakovës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Graçanicës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Mamushës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) mbajti takimin e parë me Komitetin e Auditimit të Brendshëm (KAB)

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Skenderajt në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Malishevës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Drenasit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Mitrovicës së Jugut në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Podujevës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Junikut në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Gjilanit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal prezantoi sukseset e dy viteve te fundit, si dhe sfidat dhe synimet që ka përpara në punërine e organizuar nga Zyra e Kryeministrit.