Lajme

MZHR vlerëson punën e stafit dhe ndanë mirënjohje për zyrtarët e dalluar

Me rastin e përfundimit të vitit 2020, Ministria e Zhvillimit Rajonal shpërndau mirënjohje për zyrtarët e dalluar për p...

Urimi për Vitin e Ri i Ministrit Enis Kervan

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, dërgon urimet e tij më të sinqerta për të gjithë qytetarët e Republikës së...

MZHR mban konferencë për prezantimi e të arriturave në vitin 2020 dhe planet për vitin 2021

Ministria e Zhvillimit Rajonal, sot me datë 28.12.2020 mbajti konferencën me media për prezantimin e të arriturave në v...

Ministri Enis Kervan vizitojë Komunën e Obiliqit dhe u prit nga Kryetari i Komunës Xhafer Gashi

Sot më datë 23.12.2020, Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan bashkë me zv. Sekretari Përgjithshëm të MZHR-së z...

Mbahet takimi i Komitetin e Auditimit të Brendshëm në MZHR

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) përkatësisht Komiteti i Auditimit të Brendshëm me datë 18.12.2020, ka mbajtur mbl...

Mbahet takimi virtual në mes të MZHR-së dhe Ambasadës Suedeze/SIDA-së

Më datë 17 Dhjetor 2020, është mbajtur takimi virtual ndërmjet përfaqësuesve të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, dhe ...

Ministri z.Enis Kervan ishte sot në vizitë në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”

Sot më datë 18.12.2020 ministri i MZHR-së z.Kervan, me zv.Sekretarin e Përgjithshëm z.Besim Kamberaj dhe me kabinetin u...

Ministri z.Enis Kervan ishte sot në komunën e Gjakovës.

Sot më datë 18.12.2020 ministri i MZHR-së z.Kervan, me zv.Sekretarin e Përgjithshëm z.Besim Kamberaj dhe me kabinetin u...

Ministri z.Enis Kervan ishte në takim me bordin e Agjensiont Rajonal Zhvillimor Veri

Më datë 17.12.2020 ministri i MZHR-së z.Kervan, me zv.Sekretarin e Përgjithshëm z.Besim Kamberaj dhe me kabinetin ishin...

Ministri z.Enis Kervan priti ne takim sot përfaqësuesit e Odes së Hotelerisë dhe Turizimt të Kosovës.

Më datë 16.12.2020 ministri i MZHR-së z.Kervan, me zv.Sekretarin e Përgjithshëm z.Besim Kamberaj dhe me kabinetin pritë...

Zyrtarët e MZHR-së marrin pjesë në Video-konferencën me temë “Raporti i BE-së për Kosovën 2020” e organizuar nga Instituti Epik, me mbështetjen e Asistencës Zhvillimore të Gjermanisë, e implemntuar përmes GIZ-it

Me datë 10.12.2020 z.Arbnor Sadiku, Udhëheqës i Divizionit për Integrime Evropiane në MZHR , mori pjesë në Video-konfe...

Ministri i MZHR-së z.Enis Kervan priti sot në takim Drejtorin e Insititutit Yunus Emre Dr. Mehmet Ülker

Sot më datë 11.12.2020 ministri z.Enis Kervan priti në takim Drejtorin e Insititutit Yunus Emre Dr. Mehmet Ülker me ç’...

MZHR shpërblehet me çmimin për “Praktikën më të mirë në zbatimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve në Kosovë”

Sot me datë 10.12.2020, Zyra e Komisionerit për Gjuhë (ZKGJ) dhe Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë Mision...

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe GiZ mbajnë punëtorinë virtuale në fushën e zhvillimit rajonal

Sot, me datë 10 Dhjetor 2020, Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) dhe Deutche Gesellschaft fur Internationale Zusanne...

MZHR mori pjesë në konferencën lidhur me prezantimit të projektit ,,Hulumtimi i pasojave të pandemisë në zhvillim socio – ekonomik në rajonin jug, me fokus në zhvillimin e bizneseve mikro dhe të vogla’ realizuar nga AZHR Jug

Me datë 09.12.2020 zyrtarët e MZHR-së, z.Furkan Ergüler shef i kabinetit të Ministrit të MZHR-së dhe Udhëheqësi i Diviz...

Ministri Z.Enis Kervan takoi sot zëvendës Shefin e misionit në Ambasadën Franceze në Kosovë si dhe Atasheun për bashkëpunim

Ministri Z.Enis Kervan takoi sot zëvendës Shefin e misionit në Ambasadën Franceze në Kosovë z. Cyprien Franc...

Zyrtarët e MZHR-së marrin pjesë në Video-konferencën e organizuar nga zyra e UNICEF-it në Kosovë

Z.Arbnor Sadiku Udhëheqës i Divizonit të Integrimeve Evropiane njëkohsisht edhe zyrtar ndërlidhës i bashkëpunimit mi...

Zyrtarët e MZHR-së, priten në takim përfaqësuesit e UNICEF-it

Më datë 03.12. 2020 u mbajtë takimit i radhës në mes të MZHR-së dhe UNICEF-it, në takimin në fjalë, morrën pjesë z. A...

Mbahet Konferenca vjetore me temë “Të arriturat në fushën e zhvillimit rajonal dhe orientimet strategjike të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal”

Ministria e Zhvillimit Rajonal organizojë Konferencën vjetore me temë “Të arriturat në fushën e zhvillimit rajonal dhe ...

MZHR organizon ceremoninë e nënshkrimit të kontratave me përfituesit e Skemës së Granteve “Programi për Rimëkëmbje Ekonomike 2020 – Masa 8”

Ministria e Zhvillimit Rajonal, sot me datë 30.11.2020 organizojë ceremoninë e nënshkrimit të kontratave me 156 përfit...

U mbajtën tri takime virtuale në mes të MZHR-së dhe OSHC-ve përfituese nga programi i OSHC-ve

u mbajtën tri takime virtuale në mes të Udhëheqësit të Divizionit për Integrime Evropiane z.Arbnor Sadiku,

Ministri z.Enis Kervan nënshkruan Letër Bashkëpunimi me Shefin e Zyrës së Unicef-it, në Kosovë z.Murat Shahin

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) së bashku UNICEF-in sot me datë 19 Nëntor 2020 nënshkruan letrën e bashkëpunimit ...

MZHR dhe GIZ mbajnë takim virtual në funksion të thellimit të bashkëpunimit në fushën e zhvillimit rajonal

Në vazhdën e përpjekjeve për thellimin e bashkëpunimit në fushën e zhvillimit socio – ekonomik rajonal, përfaqësues të...

MZHR vazhdon me realizimin e Planit të vizitave në Komuna

Në përfundim të reazimit të Planit të vizitave në komuna, përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal vizituan edhe...

MZHR realizon 100% Planin e Punës së Qeverisë: Janar - Shtator 2020

Falë punës dhe angazhimit të gjithë stafit, Ministria e Zhvillimit Rajonal vlerësohet se ka realizuar 100% aktivitetet ...

MZHR - BERZH mbajnë takimin e radhës në kuadër të thirrjes “Know-How" me udhëheqësit e Klubit të Prodhuesve të Kosovës

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) së bashku Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) si dhe udhëheqësit ...

MZHR mban takim me BERZH dhe Njësitë Rajonale të OEK

Me datë 02 Nëntor 2020, Ministria së Zhvillimit Rajonal (MZHR) së bashku Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (B...

Ministria e Zhvillimit Rajonal dhe BERZH Organizuan punëtorin - Thirrje bizneseve për regjistrim dhe pjesëmarrje në Akademinë “Know-How" BERZH – MZHR.

Sot me datë 30 Tetor 2020, Ministria së Zhvillimit Rajonal (MZHR) së bashku Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim...

Ministri z. Enis Kervan, priti në takim z. Astrit Panxha, Drejtor i Klubit të Prodhuesve të Kosovës.

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) z.Enis Kervan, sot me datë 29.10.2020 priti në takim z. Astrit Pa...

Ministri i Zhvillimit Rajonal ka marrë pjesë në ceremoninë e organizuar nga Agjencia për Zhvillim Rajonal Qendër (AZHR-Qendër ).

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan më datën 27 Tetor 2020, si dhe z.Besim Kamberaj – zv.Sekretar i Përgjiths...

MZHR vazhdon me realizimin e Planit të vizitave në komuna

Përfaqësuesit e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, me datë 27.10.2020 vizituan dy (2) komunat e rajonit zhvillimor Perën...

Komunikimi i komunave brenda rajoneve stimulon zhvillimin socio – ekonomik rajonal të balancuar

Me qëllim të inkurajimit të komunikimit të komunave brenda rajoneve dhe stimulimit të zhvillimit socio – ekonomik raj...

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR)-së merr pjesë në “Konferencën Ndërkombëtare të Parlamentit Rural Edicioni i parë”, 2020

Më 23.10.2020, Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR)-së, merr pjesë në “Konferencën Ndërkombëtare të Parla...

Ministri z.Kervan priti në takim Prof. Dr. z. Erhan Tabakoğlu Rektor i Universitetit Trakya në Edirne të Turqisë

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) z.Enis Kervan, sot me datë 22.10.2020 priti në takim Prof. Dr. Er...

MZHR dhe GIZ diskutojnë aktivitetet për bashkëpunim

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, presin në takim përfaqësues të GIZ-it në Prishtinë. Qëllimi i realizim...

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal dhe USAID-it, realizuan një takim virtual ku diskutuan një mori të temave dhe aktiviteteve potenciale për bashkëpunim.

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal dhe USAID-it, realizuan një takim virtual ku diskutuan një mori të tema...

MZHR viziton dy komunat e Rajonit Zhvillimor Lindje: Komunën e Ferizajt dhe Komunën e Gjilanit

Në vazhdën e realizimit të Planit të vizitave në komuna, me qëllim të diskutimit të temave për avancimin e zhvillimit s...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan vizitoi Komunën e Novobërdës

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR) z.EnisKervan, në shoqërinë e zv.Sekratarit të Përgjithshëm të MZHR-s...

MZHR nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Komunën e Mamushës

Bazuar në projekt- propozimet e pranuara për financim nga Programi për Zhvillim Rajonal 2020 (Investimet Kapitale për K...

MZHR mban takim virtual me GIZ

Sot me datë 15.10.2020, z.Besim Kamberaj - zv.Sekretar i MZHR-së, së bashku me znj,Arta Ahmeti Xhylani - zv. Drejtor...

MZHR dhe BERZH hartojnë Planin e përbashkët të aktiviteteve për v. 2020 dhe 2021

Në vazhdën e bashkëpunimit të realizuar ndërmjet: Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) dhe Bankës Evropiane për R...

Ministri Kervan viziton komunën e Gjilanit

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR) z.Enis Kervan, në shoqërinë e zv.Sekratarit të Përgjithshëm të MZHR-...

MZHR viziton dy komunat e Rajonit Zhvillimor Qendër: Komunën e Prishtinës dhe Komunën e Podujevës

Me qëllim të nxitjes së komunikimit të komunave brenda rajoneve zhvillimore dhe identifikimit të aktiviteteve të përbas...

MZHR dhe KLGI organizuan punëtorinë lidhur me prezantimin e dokumenteve strategjike të hartuara nga MZHR për gjatë vitit 2020

Sot me datë 12.10.2020 Ministria së Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Instituti Kosovar për Qeverisje Lokale ...

MZHR dhe Oda Tregtare Kosovaro Turke mbajnë takim me qëllim të krijimit të bashkëpunimit

Sot me datë 09. tetor, 2020, përfaqësuesit e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, pritën në takim përfaqësuesin nga Oda Tr...

MZHR mban ceremoninë e nënshkrimit të kontratave me 21 përfitues të Projekt – Propozimeve të OJQ-ve

Sot me datë 06.10.2020 u mbajt ceremonia e nënshkrimit të kontratave me përfituesit e projekt – propozimeve të organi...

Ministri Kervan nënshkruan Letër Bashkëpunimi me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH)

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan dhe Shefi i Zyrës së Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvi...

Bashkëpunimi i MZHR-së me Zyren e BE-së në Kosovë

Me datë 01.10.2020 përfaqësuesit e MZHR-së, të përfaqsuar nga Zëvendesuesi i Sekretarit të MZHR-së, z.Besim Kamberaj, s...

Ministri z.Kervan po merr pjesë në mbledhjen e dy qeverive Kosovë – Shqipëri

Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, po merr pjesë në mbledhjen e dy qeverive: Qeverisë së Kosovë...

Sesioni Informues për Thirjen për propozime „Programi i Rimëkëmbjes Ekonomike 2020“ Masa 8 me Oden Ekonomike të Kosovës dhe njësitë Rajonale të OEK

Me rastin e Thirrjes për propozime për biznese ekzistuse, Skema e Granteve “Programi për Rimëkëmbje Ekonomike 2020, Mas...

Sesioni Informues për Thirjen për propozime „Programi i Rimëkëmbjes Ekonomike 2020“ Masa 8 me Agjensionet Zhvillimore Rajonale

Me rastin e Thirrjes për propozime për biznese ekzistuse, Skema e Granteve “Programi për Rimëkëmbje Ekonomike 2020, Mas...

Ministri Enis Kervan vizitoi Komunën e Dragashit

Sot me datë 01. Tetor, 2020, Ministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan vizitoj punimeve që janë duke u ...

Zyrtarët e MZHR-së, priten në takim përfaqësuesit e UNICEF-it-

Sot, me datë 29 09 2020 u mbajtë takimit i III-të në mes të MZHR-së dhe UNICEF-it, në takimin në fjalë, morrën pjesë z....

MZHR organizon takimin përshëndetës me rastin e transferimit të Sekretarit të Përgjithshëm z. Fatos Qerimi nga MZHR në MEA

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan dhe Stafi civil, realizuan një takim përshëndetës ndaj z. Fatos Qerimi, ...

Departamenti i Koordinimit të Politikave dhe Integrimeve Evropiane (DIEKP), në kuadër të MZHR-së, priti në takim përfaqësuesit e UNICEF-it

Gjatë takimit, të U.D së drejtorit të Departamnetit për Koordinim të Politikave dhe Integrimeve Evropiane (DIEKP)-së, z...

Ministri Kervan dhe Kryetari Jashari inauguruan fillimin e punimeve për ndërtimin e çerdhes publike në Skenderaj

Më rastin e fillimit të punimeve për ndërtimin e çerdhes publike në Skenderaj, sot me datë 24 Shtator 2020, Ministri i ...

Bashkëpunimi i MZHR-së me GIZ

Sot me datë 23.09.2020 përfaqësuesit e MZHR-së, të përfaqsuar nga Drejtori për Zhvillim Rajonal z.Besim Kamberaj, si dh...

Ministri Kervan vizitoi Komunën e Junikut

Më rastin e fillimit të punimeve në fazën e dytë për realizimin e projektit “Finalizimi i shtëpisë bjeshkatare – Alpine...

Ministri Kervan vizitoi Komunën e Shtimes

Më rastin e fillimit të punimeve në fazën fillestare për realizimin e projektit “Rregullimi i parkut atraktiv dhe sport...

Ministri Kervan takon Ambasadorin Gudjev

Ministri i Zhvillimin Rajonal z. Enis Kervan, sot me datë 16 Shator 2020 priti në takim Ambasadorin e Republikës së Bul...

Ministri Kervan takon Ambasadorin Minxhozi

Ministri i Zhvillimin Rajonal z. Enis Kervan dhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Kosovë z. Qemal Minxhozi, rea...

Ministri i MZHR –së z.Kervan vizitoi Komunën e Pejës

Me datë 07 Shtatorë 2020, Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan vizitoi komunën e Pejës, saktësisht realizimin e ...

Ministri Kervan realizojë takim virtual me Drejtorin e GIZ-it në Kosovë z. David Oberhuber

Sot me datë 03.09.2020 Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan realizojë një takim virtual (elektronik) me Drejtor...

Ministri Kervan vizitoi komunën e Mamushës

Me rastin e fillimit të punimeve për realizimin e projektit “Ndërtimi i rrugëve fushore, bujqësore në komunën e Mamus...

Mbahet ceremonia e nënshkrimit të kontratave nga MZHR dhe 154 përfitues të Skemës së Granteve “Programi për Zhvillim Rajonal të Balancuar -PZHRB 2020”

Sot u mbajt ceremonia e nënshkrimit të kontratave me përfituesit e skemës PZHRB 2020, ceremoninë e hapi Ministri i Zhvi...

Ministri i MZHR-së Z.Enis Kervan takoi Zëvendës Kryeministrin z.Besnik Tahiri

Sot me datë 31.08.2020 Ministri i Ministrisë për Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan së bashku me Sekretarin e Përgjithshë...

Zëvendësministri i Zhvillimit Rajonal Eldis Abazi merr pjesë në Komisionin ndërministror për Investime Strategjik, ku u shqyrtuan dhe miratuan disa kërkesa të investitorëve strategjik

Komisioni procedoi edhe një kompani për të marrë statusin e investitorit strategjik. Me 5 vota për dhe 2 kundër u mi...

Përfaqësuesit e MZHR-së marrin pjesë në takimin e ekspertëve për harmonizimin e draft – marrëveshjeve të bashkëpunimit Kosovë – Shqipëri

Me ftesë të Zyrës së Kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, respektivisht zëvendëskryeministres znj. Albul...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, ka pritur në takim Zëvendësministrin e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit z.Ergin Bunjaku

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, sot me datë 20.08.2020 ka pritur në takim zëvendësministrin e Ministrisë s...

Ministri i Zhvillimit Rajonal Enis Kervan sot priti në takim Drejtorin e Zyrës së UNICEF në Kosovë Murat Şahin

Gjatë takimit, Z. Şahin shpjegoi detajet e aktiviteteve dhe programeve të Zyrës së UNICEF të Kosovës, ndërsa Ministri K...

Ministri Enis Kervan vizitoi komunën e Prizrenit dhe të Mamushës

Në vizitë në Mamushë, Ministri Kervan shoqëroj Ministrin e Arsimit dhe Shkencës z. Ramë Likaj.

MZHR nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Odën Ekonomike të Kosovës

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan dhe Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës z.Berat Rukiqi, sot me datë 19 Gus...

MZHR mbajti takimin virtual me pesë Agjensionet Rajonale Zhvillimore lidhur me Programi i Rimëkëmbjes Ekonomike 2020 “Masa 8″

Sekretari i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Fatos Qerimi dhe Drejtori i Departamentit për Zhvillim Rajonal z.Besim K...

Ministri Kervan vizitoi Komunën e Rahavecit

Më rastin e fillimit të punimeve për realizimin e projektit “Ndërtimi i rrugës në fshatin Zoqishtë” sot me datë 14.08.2...

Ministri i Zhvillimit Rajonal Enis Kervan vizitoi Agjensinë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA)

Ministri i Zhvillimit Rajonal (MZHR) – z. Enis Kervan, me datë 07 Gusht 2020 ka realizuar një vizitë miqësore në zyrë...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, ka pritur në takim Drejtorin e Fondacionit Maarif të Turqisë në Kosovë z. Mesut Özbaysar

Gjatë takimit Özbaysar, e informoi Ministrin Kervan për punën e Shkollave Maarif. Ndërsa Ministri Kervan falënderoi dr...

MZHR nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me OJQ Forumi për Udhëheqje dhe Diplomaci

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan dhe Drejtoresha Ekzekutive nga OJQ Forumi për Udhëheqje dhe Diplomaci znj. ...

Ministri i Zhvillimit Rajonal, Z.Enis Kervan, j’u uron të gjithë qytetarëve të besimit islam festën e Kurban Bajramit

Në emër të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal si dhe në emrin tim personal, ju shprehi urimet më të sinqerta me rastin e ...

Unioni i Studentëve që studiojnë në Turqi vizituan Ministrin Enis Kervan

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan priti në zyren e tij kryetarin e UST z.Gani Şekerci si dhe anëtarët e bor...

Prezantohet Draft – Strategjia për Zhvillim Rajonal 2020-2030

Sot me datë 23.07.2020, Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Qeverisje Lokale...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan priti në takim delegacionin e Odës Tregtare Kosovaro Turke të udhëhequr nga kryetari z. Abdurrahman Balkız

Gjatë takimit u diskutuan aktivitetet e OTKT, Marrëveshja e Tregtisë së Lirë ndërmjet Kosovës dhe Turqisë, programet mb...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, ka pritur në takim pune Drejtoreshën e EBRD-së në Kosovë znj. Leonora Kusari

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan së bashku me znj.Arta Ahmeti Xhulani – Drejtoreshë e Financave dhe Shërbime...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, sot ka pritur në takim Konsullin e Përgjithshëm të Republikës së Turqisë në Prizren z. Serdar Özaydın

Gjatë takimit duke folur për bashkëpunimin që do të vazhdojë ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Turqisë, ...

Ministri i Zhvillimit Rajonal Enis Kervan vizitoi ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ku diskutuan për temat me interes të përbashkët në mes këtyre dy ministrive

Gjatë takimit ministri i Zhvillimit Rajonal, Enis Kervan foli për mundësitë e koordinimit dhe të bashkëveprimit institu...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan mbajti nje takim ne platformen online me Ambasadorin e SHBA-së në Prishtinë Philip S. Kosnett

Duke përgëzuar z. Enis Kervan për emerimin e tij për ministër, Kosnett deklaroi se mbështetja e dhënë nga SHBA për zhvi...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z. Enis Kervan u takua me përfaqësuesit e Caritas Switzerland që operojnë në Kosovë

Gjatë takimit të zhvilluar në qendrën e Caritas Switzerland, Ministri Kervan, duke marr informacione për projektet e ...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, ka pritur në takim pune Drejtoreshën e EBRD-së në Kosovë znj. Leonora Kusari dhe Menaxherin e Lartë në Deloitte Kosova z.Arian Meta

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, ka pritur në takim pune Drejtoreshën e EBRD-së në Kosovë znj. Leonora Kusa...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan priti ne takim Kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës z. Berat Rukiqi

Në takim ishte prezent dhe Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillmit Rajonal z. Fatos Qerimi.

Ministri i Zhvillimit Rajonal Enis Kervan mori pjesë në hapjen e Reparti të Gjinekologjisë në Qendrën e Mjekësisë Familjare të Komunës Istog, i cili u rinovua nga Delegacioni Përfaqësues Turk i Kosovës.

Ministri i Zhvillimit Rajonal Enis Kervan mori pjesë në hapjen e Reparti të Gjinekologjisë në Qendrën e Mjekësisë Fam...

Ministri i Zhvillimit Rajonal, z.Enis Kervan sot vizitoi Ministrinë e Ministrisë së Mbrojtjës z.Anton Quni

Ministri Quni e njoftoi Ministrin Kervan me procesin e deritashëm të zhvillimit të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së...

Ekzotina Brahimaj merr mirënjohje nga MPB si nëpunësja më e dalluar e vitit në MZHR

Më 23 qershor 2020 Ministria e Punëve të Brendshme, për nder të 23 qershorit ditës ndërkombëtare të Shërbimit Civil org...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, sot ka pritur në takim koordinatorin e Agjencisë Turke për bashkëpunim dhe Koordinim në Kosovë – TIKA Kosova, z. Hasan Burak Ceran.

Në takim ishte prezent dhe sekretari i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z.Fatos Qerimi.

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan, sot ka pritur në takim Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Prishtinë z. Çağrı Sakar

Ambasadori z. Sakar është shoqëruar nga nënkryetari i kuvendit z. Fikrim Damka. Gjatë takimit, Ministri Kervan dhe A...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Enis Kervan priti në takim e nënkryetarin e kuvendit si dhe grupit parlamentar 6+.

Ministri i MZHR-ë z.Kervan priti në takim nënkryetarin e kuvendit z.Fikrim Damka si dhe përfaqësitë nga grupi parlament...

MZHR mbajti takim konsultativ me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural për IPA III

Me datë 05.06.2020 Ministria e Zhvillimit Rajonal përkatësisht Departamenti për Integrimeve Evropiane dhe Koordinim t...

MZHR mbajti takimin e dytë të Grupit Punues për hartimin e dokumentit shpjegues për politikat e BE-së për zhvillim rajonal

Sot me datë 09.06.2020 Ministria e Zhvillimit Rajonal mbajti takimin e dytë të Grupit Punues në lidhje me dokumentin sh...

Ministri i MZHR-së z. Kervan viziton stafin civil

Ministri i MZHR-së z. Enis Kervan sot me datë 09.06.2020 vizitojë stafin civil të Ministrisë, ku u njoftua me secilin p...

MZHR mbajti takim konsultativ me Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sporteve për IPA III

Me datë 05.06.2020 Ministria e Zhvillimit Rajonal përkatësisht Departamenti për Integrimeve Evropiane dhe Koordinim të ...

MZHR mbajti takim konsultativ me Ministrinë e Infrastruktures si dhe me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit për IPA III

Me datë 08.06.2020 Ministria e Zhvillimit Rajonal përkatësisht Departamenti për Integrimeve Evropiane dhe Koordinim të...

Enis Kervan pranon detyrën e Ministrit të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal

Në ambientet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së), u mbajt ceremonia e dorëzim – pranimit të detyrës së Ministr...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Suharekës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Vushtrrisë në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Istogut në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit m...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Podujevës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Pejës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Prizrenit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

MZHR konsulton ministritë e linjës për investimet kapitale të realizuara në vitin 2019

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), mbajti konsult...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Skenderajit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z. Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimi...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Mitrovicës së Jugut në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Vitis në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit m...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Kamenicës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Hanit të Elezit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Novobërdës në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Novobërdës në kuadër të P...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Shtimes në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Obiliqit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Junikut në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot ka nënshkruar marrëveshjen e mirëkuptimit...

MZHR dhe Instituti KLGI mbajnë konsultim virtual me komuna dhe AZHR-të

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), sot me datë 29...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjet e Mirëkuptimit për 26 komunat përfituese në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri z.Ivan Millojeviq sot më datë 01.06.2020 ka nënshkruar marrëves...

MZHR dhe Instituti KLGI mbajnë takimin virtual për diskutimin e Draft – Analizës për investime kapitale të realizuara sipas rajoneve zhvillimore në Kosovë në vitin 2019

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) dhe Institutit Kosovar për Qeverisje Lokale (KLGI), sot me da...

Ministri i Zhvillimit Rajonal z.Ivan Millojeviq, j’u uron të gjithë qytetarëve të besimit islam festën e Fiter Bajramit

”Në emër të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal dhe në emrin tim personal, ju shprehi urimet më të sinqerta me rastin e Fi...

Zëvendësministri Nurboja viziton Komunat Gjilan dhe Kamenicë

Zëvendësministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) z. Bashkim Nurboja së bashku me përfaqësuesit tjerë të ...

Zëvendësministri Nurboja viziton Komunën e Istogut dhe Komunën e Pejës

Sot me datë 07.05.2020, Zëvendësministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) z. Bashkim Nurboja së bashku m...

Zëvendësministri Nurboja viziton Komunën e Shtimes dhe Komunën e Lipjanit

Zëvendësministri i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) z. Bashkim Nurboja në vazhdën e takimeve sot me datë 06...

Përfaqësuesit e MZHR-së Vizituan Komunën e Suharekës dhe Komunën e Prizrenit

Zëvendësministri në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) z. Bashkim Nurboja dhe Sekretari i Përgjithshëm z.Fatos ...

Ministria e Zhvillimit Rajonal lanson Programin për Zhvillim Rajonal PZHR 2020 (Investime kapitale) për komuna

Ministria e Zhvillimit Rajonal e udhëhequr nga Ministri Ivan Millojeviq sot ka lansuar Programin për Zhvillim Rajonal...

Zëvendësministrat Jakurti dhe Nurboja vizituan Parkun e Biznesit në Drenas

Zëvendësministri në Ministrinë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investime Strategjike ...

Ministri Millojeviq uron Pashkët!

Ministri i zhvillimit rajonal, Z. Ivan Millojeviq ju uroi festën e Pashkëve gjithë klerëve, murgjëve dhe besimtarëve që...

MZHR mbajti takimin përgaditor me stafin për lansimin e programeve Zhvillimore për v.2020

Sekretari i Përgjithshëm i Minstrisë së Zhvillimit Rajonal z.Fatos Qerimi, sot me datë 16.04.2020 së bashku me stafin...

Ministria e Zhvillimit Rajonal nderon gjitha gratë me rastin e 8 Marsit

Me rastin e festës së 8 Marsit – Ditës Ndërkombëtare të Gruas u shprehen nderime dhe falënderime nga kabineti i Ministr...

Milojevic dhe Barisic për bashkëpunimin

Ministri për zhvillim rajonal Ivan Milojevic, sot në kabinetin e tij ka pritur Ambasadoren e Kroacisë në Prishtinë, Dan...

MZHR mban takim me përfaqësuesit e OSCE-së

Me datë 20/02/2020 u mbajt takimi në zyrat e OSCE-së në Prishtinë, në mes të përfaqësuesve të Ministrisë së Zhvillimit ...

Ministri për Zhvillim Rajonal, Ivan Milojevic, priti dje në takim Ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt

Me këtë rast, Ministri Milojevic e falënderoi Ambasadorin për vizitën si dhe prezantoi orientimet strategjike të minist...

Ministri i MZHR-së z. Milojevic viziton stafin civil

Ministri i MZHR-së z. Ivan Milojevic sot me datë 07.02.2020 vizitojë stafin civil të Ministrisë, ku u njoftua me secil...

Ivan Milojeviq pranon detyrën e Ministrit të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal

Në ambientet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së), u mbajt ceremonia e dorëzim – pranimit të detyrës së Minis...

MZHR dhe Instituti KLGI mbajnë takim koordinues për realizim të aktiviteteve të përbashkëta gjatë vitit 2020.

Në vazhdën e bashkëpunimit për avancimin e zhvillimit socio – ekonomik rajonal të balancuar në Kosovë, përfaqësues të M...

Ministria e Zhvillimit Rajonal (MZHR) mbajti takim me Ministrinë e Integrimit Evropian (MIE)

Sot me datë 30.01.2020 përfaqësuesit e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal përkatësisht Udhëheqësi i Divizionit për Integ...

Mbahet Punëtoria “Inkorporimi i Komenteve të Zyrës për Planifikim Strategjik-ZPS”

Sot me datë 24.01.2020 në ambientet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal-MZHR u mbajt punëtoria një-ditore e organizuar ...

MZHR dhe MTI mbajnë takim koordinues për bashkëpunim në vitin 2020

Përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Rajonal (MZHR-së) dhe Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI-së), u takuan ...

Përfaqësues të MZHR-së po qëndrojnë për vizitë zyrtare në Gjermani

Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Zhvillimit Rajonal z. Fatos Qerimi me bashkëpunëtor, është duke e realizuar nj...