logo

Ministri Rasim Demiri ka inspektuar punimet në Vitomiricë ku po ndërtohet qendra kulturo – rinore

Qendra kulturo-rinore në Vitomiricë këto ditë edhe zyrtarisht filloi punimet për ndërtimin e saj me mjetet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal sikurse edhe të Komunës së Pejës. Kjo ishte arsyeja e vizitës së Ministrit për Zhvillim Rajonal z.Rasim Demirit sot


  • 13 Shtator, 2018
  • I pakategorizuar

Ministri për Zhvillim Rajonaj z. Rasim Demiri ka vizituar Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Prishtinë z. Kristian Heldt

Sot Ministri për Zhvillim Rajonaj z. Rasim Demiri ka vizituar Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Prishtinë z. Kristian Heldt. Vizita rrodhi në një atmosferë të këndshme ndërsa me Ambasadorin Heldt, Ministri Demiri ka biseduar për shumë çështje të


  • 8 Shtator, 2018
  • I pakategorizuar

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, znj. Magbule Shkodra, vizitoi komunën e Kamenicës

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, znj. Magbule Shkodra, vizitoi sot komunën e Kamenicës, me ç’rast u prit nga nënkryetari i kësaj komune, z. Faton Jakupi. Zëvendës Ministrja znj. Shkodra, nën shoqërinë e z. Jakupi dhe stafit punues, vizitoi


  • 30 Gusht, 2018
  • I pakategorizuar

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, priti sot në takim z. Mirsad Kamerolli

Zëvendës Ministrja e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra, priti sot në takim z. Mirsad Kamerolli, drejtor i Zhvillimit Ekonomik në komunën e Podujevës. Znj. Shkodra dhe z. Kamerolli, biseduan për mundësitë e bashkëpunimit në mes të nivelit qendror